Το ζώδιό σας «μίλησε»: Δείτε πού να ταξιδέψετε μέσα στο 2022

Εσείς για πού θα ετοιμάσετε βαλίτσες;

Το ζώδιό σας «μίλησε»: Δείτε πού να ταξιδέψετε μέσα στο 2022

Ανεξάρτητα από το αν πιστεύετε κάθε λέξη της αστρολογίας ή απλώς πιστεύετε ότι είναι διασκεδαστικό να λαμβάνετε συμβουλές, δείτε τι λένε τα άστρα για το πού πρέπει να ταξιδέψετε το 2022 με βάση το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

Οι Κριοί είναι γνωστοί ως ηγέτες. Ως ζώδιο της φωτιάς, ο Κριός λέγεται ότι είναι παθιασμένος, ενεργητικός και δημιουργικός. Επομένως, τα ταξίδια περιπέτειας – ειδικά σε μέρη που είναι κάπως εκτός δικτύου – είναι υπέροχα για έναν Κριό. Σκεφτείτε μία πεζοπορία στην Παταγονία, μία κρουαζιέρα σε ένα ποτάμι στην Αφρική ή ένα κάμπινγκ στην Ισλανδία.

ΤΑΥΡΟΣ: 20 Απριλίου – 20 Μαΐου

Όσοι γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Ταύρου είναι συνήθως προσγειωμένοι, αξιόπιστοι και εργατικοί. Θέλουν να γεύονται τα καλύτερα πράγματα στη ζωή και λόγω της εργατικής τους στάσης – ξέρουν πότε είναι η ευκαιρία να χαλαρώσουν πραγματικά. Μια υπερσύγχρονη σουίτα στην Καραϊβική ή ακόμα και μια υπερβολική απόδραση σε μια από τις πιο κομψές πόλεις του κόσμου – το Ντουμπάι – θα ήταν ιδανική για τους Ταύρους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου – 20 Ιουνίου

Διανοούμενοι και γνωστοί για το έξυπνο πνεύμα τους, οι Δίδυμοι είναι περίεργοι και πολυμήχανοι. Χρειάζονται κάτι περισσότερο από απλές διακοπές στην παραλία – χρειάζονται την επιλογή να περιηγηθούν σε αξιοθέατα και να μάθουν για τον προορισμό τους. Ταξιδέψτε σε μια πόλη δίπλα στη θάλασσα όπως το Μαϊάμι, το Κειπ Κοντ ή το Λος Άντζελες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Οι Καρκίνοι είναι φιλόδοξοι, πιστοί και αγαπούν να περιβάλλονται από φίλους και οικογένεια. Οι αγαπημένες τους διακοπές δεν έχουν να κάνουν με το πού βρίσκονται, αλλά με τη συντροφιά. Τα ταξίδια πολλών γενεών έχουν αυξηθεί τον τελευταίο καιρό και οι Καρκίνοι δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ενθουσιασμένοι. Το Πουέρτο Ρίκο, η Χαβάη, η Ριβιέρα Μάγια στο Μεξικό και η Κόστα Ρίκα είναι όλοι τέλειοι προορισμοί για να διασκεδάσετε με την παρέα ή την οικογένεια.

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Οι Λέοντες θέλουν να είναι βασιλιάδες. Τους αρέσει να κάνουν καλή εντύπωση στους άλλους και να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Μία δημιουργική, αισιόδοξη και γεμάτη λάμψη και αίγλη είναι βέβαιο ότι θα κερδίσει την καρδιά κάθε Λέοντα. Μπόνους εάν υπάρχει ειδική περιποίηση VIP στην πορεία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένα ταξίδι στο Λας Βέγκας, μια ευρωπαϊκή κρουαζιέρα στο ποτάμι, ή ακόμα και η υπηρεσία μπάτλερ σε ένα all-inclusive ξενοδοχείο μπορεί να είναι στην κορυφή της λίστας ταξιδιωτικών προτιμήσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου

Ο Παρθένος μπορεί να ξεπεράσει τα πάντα με τη στάση του. Αλλά πρέπει επίσης να αφιερώσει λίγο χρόνο για τον εαυτό του σε διακοπές ευεξίας. Ένα ταξίδι σε ένα σπα παγκόσμιας κλάσης ή σε ένα καταφύγιο διαλογισμού είναι η ευκαιρία για τους Παρθένους για να ξεκουραστούν και να καθαρίσουν το μυαλό τους.

ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Στους Ζυγούς αρέσει να κρατούν ισορροπίες στη ζωή τους και καταφεύγουν στη λογική. Αν και φιλόδοξοι, θέλουν διακοπές εστιασμένες σε λεπτομέρειες που δεν θα σπαταλήσουν χρήματα. Τα boutique ξενοδοχεία είναι καλύτερα για αυτούς τους ταξιδιώτες από τα μεγάλα θέρετρα all-inclusive. Οι Ζυγοί μπορούν να απολαύσουν ακόμη και δημοφιλείς προορισμούς όπως το Waikiki, το Cancun και το Los Cabos, εφόσον τα καταλύματα τους ταιριάζουν με την προσωπικότητά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Αποφασιστικοί και ανθεκτικοί, οι Σκορπιοί τα καταφέρνουν καλύτερα όταν υπάρχουν λιγότερα πλήθη. Έτσι, ενώ τα boutique ξενοδοχεία είναι πάντα ιδανικά, οι προορισμοί, όπου υπάρχει λιγότερος κόσμος, είναι ακόμα καλύτεροι. Ένα ταξίδι στα πάρκα του Καναδά ή σε ένα λιγότερο επισκέψιμο εθνικό πάρκο μπορεί να δώσει στους Σκορπιούς την ευκαιρία να χαλαρώσουν πραγματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Οι Τοξότες προσπαθούν να χτίσουν σχέσεις με ανθρώπους και μέρη. Ενώ η εξέταση των δέκα κορυφαίων αξιοθέατων για οποιονδήποτε προορισμό μπορεί να είναι ωραία, στον Τοξότη αρέσουν τα ουσιαστικά ταξίδια σε προορισμούς που είναι λίγο πιο άγνωστοι. Οι περισσότεροι Τοξότες θα έχουν ήδη μια λίστα με μέρη που θα ήθελαν να πάνε, αλλά αν θέλετε να τους εντυπωσιάσετε βρείτε μέρη με λίγη περιπέτεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Γρήγοροι, σκληροί και εργατικοί είναι μερικά μόνο χαρακτηριστικά των Αιγόκερων. Οι διακοπές πρέπει να προκαλούν αδρεναλίνη και δεν φοβούνται να πάνε πρώτοι όταν πρόκειται για πτώση με αλεξίπτωτο, zipline στην Κόστα Ρίκα, ιππασία στη Σαχάρα, ράφτινγκ στο Γκραντ Κάνυον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Εστιάζοντας σε έναν καλύτερο κόσμο ένα ανθρωπιστικό ταξίδι μπορεί να είναι λυτρωτικό για έναν Υδροχόο. Αν όμως αυτό φαίνεται λίγο τρομακτικό, η υποστήριξη επιχειρήσεων που κάνουν πολλή ανθρωπιστική εργασία μπορεί επίσης να κάνει τις διακοπές τους πολύ καλύτερες. Αναζητήστε ταξιδιωτικά γραφεία που περιλαμβάνουν στις προτάσεις τους φιλανθρωπικές δράσεις ή βιώσιμες ενέργειες.

ΙΧΘΥΣ: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο οι Ιχθύες είναι κοντά στο νερό, θα νιώθουν αναζωογονημένοι. Οι παραθαλάσσιοι προορισμοί και οι κρουαζιέρες βρίσκονται στην κορυφή της λίστας τους. Αλλά τα πιο αξιομνημόνευτα ταξίδια για τους Ιχθύες είναι αυτά που ενσωματώνουν νερό με πολλές περιηγήσεις σε αξιοθέατα. Αυτό σημαίνει ότι μία κρουαζιέρα σε ευρωπαϊκά ποτάμια θα μπορούσε να είναι η απόλυτη απόδρασή τους. Αρκεί να υπάρχουν ξαπλώστρες για ηλιοθεραπεία και καθημερινές διαδρομές γεμάτες με όλα τα τοπικά ενδιαφέροντα που πρέπει να δείτε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.