ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Δείτε ποια είναι τα 2+1 ζώδια που… βαριούνται εύκολα στο κρεβάτι

Δείτε ποια είναι τα 2+1 ζώδια που… βαριούνται εύκολα στο κρεβάτι

Σε όλους μας έχει τύχει, να βαρεθούμε κάποια στιγμή στη ζωή μας, είτε είμαστε σε κάποια υποχρέωση, είτε είμαστε σπίτι και απλά «λιώνουμε» στον καναπέ. Όταν όμως μιλάμε για σχέσεις και ειδικά ότι αφορά το «κομμάτι» κρεβάτι, υπάρχουν τρία ζώδια, που… «βγάζουν» το καπέλο στα άλλα εννιά στο θέμα του… «βαριέμαι». Οι δε, επιδόσεις τους, μέτριες.

  • Κριός

Τι επειδή το παίζει φλογερός;;; Σιγά τα αίματα!

Τι περισσότερες φορές ξαπλώνει σαν αστερίας και τα περιμένει όλα από τον άλλο. Τον ενδιαφέρει η δική του ικανοποίηση και μόνο και οι παραξενιές και τα ταμπού του είναι μνημειώδη.

Για κάποιον λόγο θεωρούν πως είναι τιμή σου που σε διάλεξαν κιόλας….

  • Λέων

Όταν λέμε λιοντάρι, το εννοούμε!

Όπως και το λιοντάρι βαριέται πάρα πολύ να κάνει σεξ και είναι από τα ζώδια που θέλουν πολύ κουβέντα πριν. Έχουν τεράστιο εγώ και δύσκολα πείθονται πως κάνουν λάθη.

Αν περιμένετε πως θα υπάρξει και δεύτερος γύρος, μάλλον θα περιμένετε πολύ.

  • Σκορπιός

Αυτό μάλλον δεν το περιμένατε καθόλου!

Ναι ο Σκορπιός είναι από τα ζώδια που απολαμβάνουν το ερωτικό παιχνίδι και το φλερτ, όχι όμως και το σεξ τόσο πολύ.

Βαριέται πολύ εύκολα και τις περισσότερες φορές ο μύθος του εραστή, είναι απλά ένας μύθος…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.