Δεν θα σε λυπηθούν: Aυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που αν πειράξεις το ταίρι τους… θα το «μετανιώσεις»

Δεν θα σε λυπηθούν: Aυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που αν πειράξεις το ταίρι τους… θα το «μετανιώσεις»

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που αν πειράξεις το «έτερον ήμισυ» τους θα σε κάνουν να το μετανιώσεις πικρά.

Ακόμα κι αν οι προθέσεις σου δεν είναι κακές, είναι πολύ πιθανόν να εκνευριστούν αφάνταστα, γι’ αυτό είναι καλύτερα να μην τα προκαλέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι δύσκολο να βγάλεις έναν Ταύρο εκτός εαυτού, αλλά το να κριτικάρεις τη σχέση του είναι ένας αρκετά σίγουρος τρόπος για να εγκαταλείψει τη συνήθη ηρεμία του. Πρόκειται για πολύ υπομονετικό ζώδιο και θα δώσει την καρδιά του σε κάποιον που πιστεύει αληθινά ότι αξίζει τον χρόνο και την ενέργειά του. Οπότε, αν πρόκειται να του πεις ότι ο/η σύντροφός του είναι μια κακή επιλογή, θα εκλάβει το σχόλιό σου ως προσωπική επίθεση. Θα νιώσει βαθιά προσβεβλημένος και μόνο στη σκέψη ότι θεωρείς πως δεν μπορεί να πάρει σωστές αποφάσεις για τον εαυτό του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το ζώδιο συνήθως αναζητά συντρόφους που μπορούν να το κάνουν να νιώσει σαν στο σπίτι του, οπότε γρήγορα ο σύντροφός του γίνεται οικογένεια για τον ίδιο. Δεδομένου λοιπόν ότι ο Καρκίνος βάζει την οικογένεια πάνω από οτιδήποτε άλλο, θα υπερασπιστεί το ταίρι του με κάθε κόστος. Αν και τα ζώδια του νερού είναι πολύ ευαίσθητα, ο Καρκίνος δεν συνηθίζει να μοιράζεται τα συναισθήματά του και μάλλον προτιμά να κλείνεται στο καβούκι του. Αλλά, στην περίπτωση που κάποιος δεν σέβεται τον σύντροφό του, θα σπάσει το κέλυφος και θα γίνει πολύ πιο επιθετικός.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι πιστός στις επιλογές της καρδιάς του και θα υπερασπιστεί έντονα τη σχέση του απέναντι σε οποιονδήποτε. Διαλέγει πολύ προσεκτικά τα άτομα που σχετίζεται και του αρέσει να πιστεύει ότι ο/η σύντροφός του και οι φίλοι του είναι προέκταση του εαυτού του. Άρα, στην περίπτωση που γίνεις επικριτικός/ή με τον σύντροφό του, αυτομάτως θα το εκλάβει ότι γίνεσαι και με τον ίδιο. Aυτό το ζώδιο κυβερνάται από τον Ήλιο που αφορά το «εγώ» και δεν πρόκειται να σε αφήσει να ξεφύγεις αν τον κάνεις να νιώθει άσχημα για τον εαυτό του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σκορπιός είναι πολύ πιστός και προστατευτικός με τους δικούς του ανθρώπους. Γενικά, δεν είναι πολύ εκδηλωτικός σε σχέση με αυτά που σκέφτεται και αισθάνεται. Έτσι, αν έχεις να πεις κάτι για τη σχέση του, συνήθως θα σε ακούσει χωρίς να απαντήσει τίποτα. Όμως, αν τον προκαλέσεις αρκετά, σημαίνει ότι πας γυρεύοντας να δοκιμάσεις το κεντρί του. Από τα 4 ζώδια, είναι αυτό που μπορεί να γίνει πολύ κακό, αν πεις κάτι που δεν του αρέσει. Γι’ αυτό είναι καλύτερα να κρατήσεις για τον εαυτό σου τις περιττές απόψεις που πιθανόν να έχεις για τον/την σύντροφό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.