ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εσύ μας λες το ζώδιό σου και εμείς σου λέμε… το άλλο σου μισό και που μπορεί να το συναντήσεις

Εσύ μας λες το ζώδιό σου και εμείς σου λέμε… το άλλο σου μισό και που μπορεί να το συναντήσεις

Αυτό είναι το ζώδιο του άλλου σου μισού σύμφωνα με το δικό σου.

Κριός

Το απρόβλεπτο του Υδροχόου θα σε κρατήσει στην τσίτα, διασφαλίζοντας ότι η σχέση σας δεν θα γεράσει ποτέ. Αναζήτησε τον σε καφετέριες, πολιτικές συγκεντρώσεις ή δούλεψε για τους αγαπημένους του λόγους. Τοπικά ή παγκόσμια … αν είναι κάτι προοδευτικό ή ανθρωπιστικό, οι Υδροχόοι είναι πιθανό να συμμετέχουν.

Ταύρος

Αναζήτησε τα ίχνη σε έναν οικονομικό σύλλογο για να βρεις ένα από τα καλύτερα ταίρια σου, τον Παρθένο. Αυτό το ζώδιο της Γης δίνει βάρος στα οικονομικά όσο εσύ. Ανησυχεί επίσης για την υγεία και την φυσική κατάσταση του, οπότε το τοπικό σου γυμναστήριο μπορεί να είναι ένα καλό μέρος για να τον εντοπίσεις. Εφόσον τείνει να είναι ντροπαλός, θα πρέπει να κάνεις την πρώτη κίνηση.

Δίδυμοι

Η αδερφή ψυχή σου είναι το δικό σου ζώδιο του αέρα, ο Ζυγός. Αυτοί οι μεθυστικοί τύποι αναζητούν διανοητική διέγερση σε λέσχες βιβλίων, πολιτικές συζητήσεις και στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αλλά τους αρέσει επίσης να έχουν μια γεμάτη κοινωνική ζωή, οπότε είναι εξίσου πιθανό να τον συναντήσεις σε ένα πάρτι. Μίλα με όλους μέχρι να βρεις κάποιον που μιλάει πιο πολύ από σένα και μπορεί να τα καταφέρει μαζί σου.

Καρκίνος

Ο αρμονικός σύντροφός σου είναι ο ονειροπόλος Ιχθύς. Δεδομένου ότι είστε και οι δύο ζώδια του νερού, αναλύεις τα πάντα με βάση τα συναισθήματά σου. Αναζήτησε τον Ιχθύ σου κοντά στην παραλία, σε ένα βιβλιοπωλείο νέας εποχής ή σε ένα χώρο διαλογισμού. Όταν και οι δύο αποκαλύψετε τις ενεργές φαντασιώσεις σας, θα αισθανθείτε ένα άμεσο κλικ.

Λέων

Για να βρεις τον καλοπερασάκια Τοξότη, τη φλογερή αδερφή ψυχή σου, μπορείς να εγγραφείς σε ένα ταξιδιωτικό κλαμπ ή να κάνεις μια κρουαζιέρα. Δεδομένου ότι και στους δύο σας αρέσει να βγαίνετε και να συναντάτε νέους ανθρώπους, οι πιθανότητες να βρείτε ο ένας τον άλλον είναι μεγάλες. Απλά συνεχίστε να κάνετε ότι έρχεται φυσικά και τελικά τα μονοπάτια σας θα διασταυρωθούν.

Παρθένος

Το δυνητικό ταίρι σου είναι ένας Ταύρος. Αυτές οι αισθησιακές ψυχές είναι γνωστές για τη διακριτική τους γεύση, οπότε δοκίμασε ένα μάθημα γκουρμέ μαγειρικής ή μια ξενάγηση στο οινοποιείο. Οι υπαίθριες αγορές είναι επίσης τα αγαπημένα στέκια για αυτούς τους φαγανούς τύπους που λατρεύουν να δοκιμάζουν γεύσεις ενώ μελετούν τα φρέσκα προϊόντα.

Ζυγός

Στα επόμενα εγκαίνια της αγαπημένης σου γκαλερί τέχνης, πρόσεξε τον πιο ελκυστικό συνομιλητή. Αυτό θα μπορούσε να είναι το τέλειο ταίρι σου, ένας χαριτωμένος Δίδυμος. Πλησίασε τον χωρίς να σε πάρει χαμπάρι και κάνε ένα διθυραμβικό σχόλιο για τα έργα τέχνης. Εάν διαπιστώσεις ότι δείχνει ενδιαφέρον για την παρατήρηση σου, αυτός είναι ο λόγος για να κάνεις την πρώτη κίνησή σου.

Σκορπιός

Αναζήτησε το ιδανικό ταίρι σου που είναι ο Αιγόκερως, σε ένα κλαμπ δικτύωσης. Αυτός ή αυτή θα είναι αυτός που κάνει την πιο πολλή δουλειά. Σύστησε τον εαυτό σου και ξεκίνησε την ανταλλαγή επαγγελματικών καρτών. Χρησιμοποίησε τα γοητευτικά μάτια σου για να αφήσεις μια αξέχαστη εντύπωση.

Τοξότης

Στο επόμενο πάρτι σου, αναζήτησε το άτομο που φαίνεται να βρίσκεται στο επίκεντρο της βραδιάς. Αυτό θα μπορούσε να είναι η αδερφή ψυχή σου, ένας Λέοντας που λατρεύει να διασκεδάζει το πλήθος. Ο Λέων απολαμβάνει επίσης την παρέα των παιδιών και συχνά συμμετέχει σε εκδηλώσεις μετά το σχολικό πρόγραμμα με τα δικά του παιδιά ή τα ανίψια του.

Αιγόκερως

Εάν η πόλη σου διαθέτει ένα δείπνο μυστηρίου – όπου οι συμμετέχοντες παίζουν διαφορετικούς χαρακτήρες και επιλύουν ένα μυστήριο – μπορείς να είσαι βέβαιη ότι θα εμφανιστούν εκεί ορισμένοι Σκορπιοί. Τους αρέσει επίσης να κάνουν βαθιές αναζητήσεις στην ανθρώπινη ψυχή, οπότε προσπάθησε να παρακολουθείς σεμινάρια αυτοβοήθειας ή workshops που εξερευνούν τα μυστήρια της ψυχής.

Υδροχόος

Είναι πιθανό να διαπιστώσεις ότι η αδερφή ψυχή σου, ο Κριός, είναι επικεφαλής μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας δραστηριοτήτων. Δεδομένου ότι είναι γνωστός λάτρης του αθλητισμού, ειδικά όταν πρόκειται για περιπέτεια, οι ομάδες που διοργανώνουν δραστηριότητες είναι ιδανικά μέρη για να τον αναζητήσεις.

Ιχθείς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Καρκίνος, το ζώδιο του νερού που είναι η αδελφή ψυχή σου, θέλει να μείνει κοντά στο σπίτι, γι ‘αυτό θα τον βρεις κάπου στη γειτονιά σου. Πήγαινε σε μια τοπική εκδήλωση στην πόλη σου ή δοκίμασε να επισκέπτεσαι καταστήματα μεταχειρισμένων ειδών όπου αυτοί οι σπιτόγατοι, ψάχνουν να βρουν μικρούς θησαυρούς για το σπίτι τους, σε τιμές ευκαιρίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.