Οι καλύτερες προξενήτρες: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που μπορούν να σου βρουν ταίρι στο πι και φι

Οι καλύτερες προξενήτρες: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που μπορούν να σου βρουν ταίρι στο πι και φι

Αυτά τα τρία ζώδια είναι «άσσοι» στο προξενιό. Θα σου βρουν ταίρι μέχρι να πεις «κύμινο».

Δίδυμοι

Η φυσική πνευματική περιέργεια του Δίδυμου σημαίνει ότι έχει γνωρίσει τους ανθρώπους στη ζωή του σε βαθύ επίπεδο και τους κατανοεί πραγματικά. Ως αποτέλεσμα, όταν βλέπει κάποιον που μπορεί να ταιριάζει με τους φίλους του, δεν το βλέπει μόνο ως επιφανειακή συμβατότητα, αλλά βασίζεται στη γνώση του ποιοι είναι πραγματικά βαθιά μέσα τους αυτοί οι άνθρωποι. Και εξαιτίας αυτού, αξίζει σίγουρα να ακούσεις τις συμβουλές του. Όσο για το τι ωθεί την επιθυμία του Δίδυμου για ζευγάρωμα, ειλικρινά είναι πολύ περίεργος να δει πώς θα εξελιχθούν όλα.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι γεννημένος προξενητής. Είναι πολύ παρατηρητικός και κριτικός, οπότε βλέπει την αλήθεια σε ανθρώπους, τόσο καλά όσο και κακά. Είναι επίσης φυσικός επιλυτής προβλημάτων, οπότε η συναρμολόγηση ανθρώπων σαν κομμάτια παζλ είναι κάτι που κάνει ο εγκέφαλός του στον αυτόματο πιλότο. Αλλά θέλει επίσης να δει, πραγματικά, τους φίλους του χαρούμενους. Ο Παρθένος λατρεύει να φροντίζει τους ανθρώπους που αγαπά και βρίσκει έναν ισχυρό τρόπο για να το κάνει αυτό.

Ζυγός

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη που σχετίζεται με την αγάπη και την ομορφιά, οπότε παρατηρεί τα πράγματα και τους ανθρώπους που πάνε καλά. Ο Ζυγός δίνει βάρος στην ισορροπία και την αρμονία στη ζωή του, οπότε είναι καλός στην επιλογή συντρόφων που δημιουργούν όμορφη συμμετρία. Συχνά βλέπει το τέλειο ζευγάρι εκεί που οι άλλοι συνήθως το παραβλέπουν. Και χάρη στην κοινωνική διάσταση του Ζυγού, διαθέτει έναν τεράστιο κοινωνικό κύκλο για να εντοπίσει τα τέλεια ζευγάρια. Έτσι, εάν οι φίλοι σου Ζυγοί, σου αναφέρουν ότι έχουν κάποιον που ταιριάζει τέλεια για σένα, κάνε στον εαυτό σου μια τεράστια χάρη και δώσε ιδιαίτερη προσοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.