Γεννημένα «καριερίστες»: Aυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που το μόνο που τα απασχολεί είναι τα επαγγελματικά τους

Γεννημένα «καριερίστες»: Aυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που το μόνο που τα απασχολεί είναι τα επαγγελματικά τους

Αυτά τα τέσσερα ζώδια σίγουρα θα σου «σπάσουν» τα νεύρα με το πόσο πολύ σκέφτονται τα επαγγελματικά τους.

Κριός: Δεν σταματά ποτέ να θέλει να επιβεβαιώνει τον εαυτό του

Τίποτα δεν παρακινεί τον Κριό περισσότερο από κάτι που πρέπει να κερδηθεί. Είτε πρόκειται για ένα παιχνίδι χαρτιών μεταξύ φίλων είτε για ένα μεγάλο τουρνουά, αυτό το ζώδιο παλεύει μέχρι το τέλος. Αποδεικνύοντας ότι ξέρει τα περισσότερα και μπορεί να κάνει τα περισσότερα, του προκαλεί τόσο μεγάλη ευχαρίστηση και όλα έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι έχει κυρίαρχο πλανήτη τον Άρη, κάτι που του δίνει θάρρος και καθοδήγηση. Το μόνο που έχεις να κάνεις για να αναδείξεις την ανταγωνιστική πλευρά του Κριού, είναι να τον προκαλέσεις και αυτή η ποιότητα του, τον κάνει να είναι προσανατολισμένος προς τη σταδιοδρομία του.

Παρθένος: Θέλει πάντα να είναι παραγωγικός και επιτυχημένος

Τα στερεότυπα για την Παρθένο είναι αληθινά. Είναι παραγωγική και έχει τον τρόπο της να επιτυγχάνει τους στόχους της. Το μυαλό της είναι προσανατολισμένο στην ανάλυση και τη λογική, έτσι όταν έχει ένα όνειρο που μπορεί να φανεί υπερβολικά μεγάλο ή υπερβολικά φιλόδοξο, μια Παρθένος πάντα έχει ένα σχέδιο που έχει νόημα. Αυτό που πραγματικά τη βοηθά να επιτύχει τους στόχους της, είναι το πόσο μισεί να αισθάνεται να αποτυγχάνει. Θα προτιμούσε να είναι μπροστά από τους άλλους παρά να ακολουθεί.

Αιγόκερως: Έχει μεγάλα όνειρα και είναι αποφασισμένος να τα πραγματοποιήσει

Όταν σκεφτόμαστε τον Αιγόκερω, φέρνουμε στον μυαλό μας ένα διευθυντικό στέλεχος μιας μεγάλης εταιρείας ή μια αθλήτρια που κάνει συνέχεια ρεκόρ. Ένα ποπ αστέρι που κερδίζει συνεχώς Grammys ή μια συγγραφέα που έχει κυκλοφορήσει δεκάδες βιβλία. Αυτό το ζώδιο δεν θέλει μόνο μια μεγάλη καριέρα. Θέλει να σπάσει τα ρεκόρ και να βρεθεί στην κορυφή. Δεν ανταγωνίζεται απλώς εναντίον όλων. Ανταγωνίζεται με τον εαυτό του και πάντα πιέζει το όριο.

Υδροχόος: Ονειρεύεται τη δική του αυτοκρατορία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν ένας Υδροχόος έχει στο μυαλό του έναν στόχο καριέρας, μπορείς να στοιχηματίσεις ότι κανείς δεν θα ξεχάσει ποτέ το όνομά του τη στιγμή που θα το έχει ολοκληρώσει. Αυτό είναι το ζώδιο που αναγράφεται στα βιβλία της ιστορίας, επειδή όχι μόνο κέρδισε το παιχνίδι, αλλά έκανε και την επανάσταση του. Ο Υδροχόος έχει στόχους που επεκτείνονται πέρα από τα όρια, επειδή αισθάνεται ότι τα πάντα είναι το σπάσιμο των κανόνων. Μπορούν να καθοδηγήσουν ένα ολόκληρο κίνημα αν θέλουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.