ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που τον Ιούνιο θα δουν τα επαγγελματικά τους να «ανθίζουν»

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που τον Ιούνιο θα δουν τα επαγγελματικά τους να «ανθίζουν»

Αυτά τα τρία ζώδια θα δουν τον Ιούνιο τα επαγγελματικά τους να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Δίδυμοι

Ο Ιούνιος δεν αποτελεί μόνο μέρος της ηλιακής σου επιστροφής και της επιστροφής σου στην Αφροδίτη, αλλά και μέσα στον μήνα, ο φιλόδοξος Άρης θα περάσει το χρόνο του στέλνοντας δύναμη στον 10ο Οίκο της καριέρας σου. Παρόλο που η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης και του Ερμή σε ενθαρρύνει να εναρμονιστείς με τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν από μέσα σου, αυτός ο μήνας σε ενθαρρύνει να αγωνιστείς για ότι επιθυμείς με κάθε τελευταίο γραμμάριο ενέργειας που διαθέτεις. Ο Ιούνιος θα είναι ο μήνας που θα συνεχίσεις να παλεύεις μέχρι το τέλος.

Παρθένος

Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να περνάνε τον χρόνο τους στον 10ο Οίκο της καριέρας σου, σκέφτεσαι σαν αφεντικό και επιτυγχάνεις τους στόχους σου. Ωστόσο, με την Αφροδίτη να είναι ανάδρομη, ο κόσμος μπορεί να μην δει τα αποτελέσματα μέχρι να τα καταφέρεις. Στην πραγματικότητα, αυτός ο μήνας είναι η καλύτερη στιγμή να ασχοληθείς με το τι μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου και να εγκαταλείψεις αρνητικά πρότυπα σκέψης και να ασχοληθείς με αυτό που πιστεύουν οι άνθρωποι. Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι η δική σου γνώμη και αν ξέρεις μέσα σου ότι μπορείς να εργαστείς πιο σκληρά για να είσαι ο καλύτερος εαυτός σου, εμπιστεύσου αυτό το ένστικτο.

Ιχθείς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτός ο μήνας, ο περπατημένος και δυνατός Άρης περνά τον χρόνο του στον πρώτο σου Οίκο του εαυτού σου, ρίχνοντας ενέργεια και φιλοδοξία κατευθείαν στην καρδιά σου. Ξέρεις καλά ποια είσαι, τι θέλεις και πώς μπορείς να επιτύχεις τους στόχους σου. Τώρα δεν είναι η ώρα να παραμείνεις στο παρασκήνιο και να αμφισβητήσεις τις ικανότητές σου. Τώρα είναι η ώρα να ενημερώσεις όλους ότι είσαι έτοιμη να αγωνιστείς και δεν θα τα εγκαταλείψεις εύκολα. Αποδέξου αυτήν την υπερβολική ενέργεια που έχεις αυτήν τη στιγμή, επειδή ανάλογα με τον τρόπο που την αξιοποιείς, αυτή η ενέργεια είτε θα σε κάνει να νιώσεις ανήσυχη είτε θα σε ωθήσει μέχρι την κορυφή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.