ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά είναι τα ζώδια που θα σε κάνουν πιο εύκολα «τάρανδο»!

Αυτά είναι τα ζώδια που θα σε κάνουν πιο εύκολα «τάρανδο»!

Έχει έρθει καλοκαίρι. Η ωραιότερη εποχή του χρόνου για τους περισσότερους και ειδικά τους singles. Οι πειρασμοί πολλοί, πιο… «δροσεροί», πιο… πρόθυμοι! Αγχώνεσαι και εσύ και φοβάσαι εάν θα υποκύψει σε αυτούς το ταίρι σου;

Η αλήθεια είναι ότι όποιος θέλει να σου «την κάνει» θα το κάνει και ίσως να μην καταλάβεις και τίποτα. Υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένα ζώδια που είναι λιγάκι πιο επιρρεπή στην απιστία. Οπότε αν θες να έχεις ήσυχο και κυρίως «άδειο» το κεφαλάκι σου… διάβασε και πάρε τα μέτρα σου.

Κριός: Νούμερο ΕΝΑ στην απιστία. Ο Κριός κυβερνάται από τον Άρη. Αυτό σημαίνει ότι τον διακατέχει η δράση, η ορμή και η σεξουαλικότητα. Μπορεί να σε απατήσει χωρίς καν να το σκεφτεί. Λειτουργεί παρορμητικά και θεωρεί τον εαυτό του κατακτητή. Του αρέσει το φλερτ και το κυνήγι, γι αυτό πρέπει να προσέχεις να κρατάς ζωντανό το ενδιαφέρον του, ώστε να μην χρειαστεί να παρασυρθεί από τις «σειρήνες» που το φωνάζουν…

Σημάδια απιστίας: Αν απομονώνεται ώρες στο δωμάτιο με το κινητό του, θα κάνει σίγουρα online γνωριμίες. Του αρέσει το σασπένς, δεν σκέφτεται τις συνέπειες, άρα να ξέρεις ότι το τρίτο πρόσωπο δεν θα είναι κάποιο προβλέψιμο. Ψάξε στα πιο απίθανα!

Δίδυμος: Ένα ζώδιο που γενικότερα δεν έχει και την καλύτερη φήμη. Και να! που και στο κομμάτι της απιστίας είναι μέσα. Οι Δίδυμοι χρειάζονται ποικιλία και ελευθερία για να είναι ευτυχισμένοι στην ζωή τους. Επιθυμεί τα πάντα, του αρέσει ο πειραματισμός, για τον λόγο αυτό πολλές φορές εξερευνεί διαφορετικές σχέσεις την ίδια στιγμή. Έχει μια δικιά του έννοια της απιστίας, γι αυτό και την παραδέχεται χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.

Σημάδια απιστίας: Aν μιλάει ώρες στο τηλέφωνο στην άλλη άκρη του σπιτιού, αν έχει συχνά κλήσεις και κυρίως με απόκρυψη ή χτυπάει και το κλείνει παίζοντας το άνετος. Λυπάμαι αλλά ο Δίδυμος σας κάνει διπλή ζωή.

Ζυγός: Eίναι από την φύση του εραστής. Γενικότερα είναι ζώδιο που αγαπάει τις σχέσεις. Τον κυριεύει όμως πάντα το αίσθημα του ανεκπλήρωτου. Γι’ αυτό πολύ συχνά θα απιστήσει παρόλο που βρίσκεται σε σχέση. Θα το κάνει επειδή προσπαθεί να βρει αυτό που δεν παίρνει από τον σύντροφο του. Νοιώθει ένοχος, οπότε μην περιμένεις να σου παραδεχτεί την «κουτσουκέλα» του, ακόμη και αν τον ρωτήσεις ευθέως!

Σημάδια απιστίας: Aν έχει περίεργη συμπεριφορά, αν έχει γίνει μυστικοπαθής. Πολύ σημαντικό για έναν Ζυγό είναι να «κακομαθαίνει» το ταίρι του, οπωσδήποτε εάν δεν σε παρατηρεί τόσο όπως πριν, σίγουρα έχει ενδώσει αλλού.

Σκορπιός: To ζώδιο των άκρων! Αν σου δοθεί ολοκληρωτικά, δεν υπάρχει περίπτωση να σκεφτεί να απιστήσει. Από την άλλη αν το κάνει, δεν θα είναι για μία φορά, δεν θα έχει τύψεις για αυτό και δεν θα το παραδεχτεί ποτέ του. Στην περίπτωση που το κάνει για να σε εκδικηθεί, είναι ικανό να φθάσει στην αυτοκαταστροφή για να σε πληγώσει. Ο Σκορπιός κυβερνάται από τον Πλούτωνα, πλανήτης του μυστηρίου και του κρυφού. Οπότε μπορεί να απιστήσει γιατι απολαμβάνει το ρίσκο μιας παράνομης σχέσης.

Σημάδια απιστίας: Απο ένα πράγμα μπορείς να καταλάβεις εάν το φλογερό σου ταίρι πλαγιάζει και αλλού. Από την κρεβατοκάμαρα! Εάν ξαφνικά το δεις να είναι απόμακρο και να μην σε επιθυμεί όπως πριν, τότε περνάει αλλού καλά!

Ιχθύς: Tελευταίο και μη αναμενόμενο. Τα ψαράκια μπορεί να χαρακτηρίζονται από την μεγάλη ευαισθησία και τον ρομαντισμό τους, αλλά μη σε ξεγελάνε αυτά. Πάρε τα μέτρα σου γιατί είναι πολύ πιθανό να μην είναι 100% σε σένα. Είναι ονειροπόλος και όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, βγαίνουν στην επιφάνεια οι τάσεις φυγής του. Αν δεν τα πηγαίνετε πολύ καλά τελευταία θα αναζητήσει έξοδο σε άλλη αγκαλιά για να καλύψει τις ρομαντικές φαντασιώσεις του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημάδια απιστίας: Aν έχει γίνει εργασιομανής, κλείνει το κινητό του και σου μιλαέι ψυχρά, κάτι δεν πάει καλά. Εάν περνάτε μια δύσκολη φάση και φαίνεται κάπως αδιάφορος, έχει βρει παρηγοριά κάπου αλλού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.