ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ζώδια: Αυτά είναι τα 3 που αγαπούν την μοναξιά

Ζώδια: Αυτά είναι τα 3 που αγαπούν την μοναξιά

Αρκετοί είναι οι άνθρωποι που θεωρούν την μοναξιά το χειρότερο πράγμα που μπορεί να τύχει στην ζωή σου, όμως υπάρχουν τρία ζώδια που πιστεύουν ότι αυτή είναι η ιδανική συνθήκη ζωής.

Κάποια ζώδια αγαπούν τη μοναξιά και δεν θέλουν να μοιράζονται πολλά-πολλά με τους γύρω τους. Το ότι λατρεύουν να περνούν χρόνο μόνοι τους, δεν σημαίνει ότι έχουν θέματα κοινωνικότητας, απλά δεν έχουν πρόβλημα να μείνουν σπίτι τους και να χαλαρώσουν χωρίς παρέα.

Το ζώδιο του Σκορπιού
Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο απόμακρο και δύσκολο. Προτιμά να είναι μόνος του παρά να έχει γύρω του ανθρώπους που δεν συμπαθεί ή είναι κακή παρέα. Οι φίλοι του είναι μετρημένα στα δάχτυλα και είναι εκείνοι που εμπιστεύεται.

Το ζώδιο του Αιγόκερου
Ο Αιγόκερως δεν φημίζεται για την κοινωνικότητά του και κάποιοι τον χαρακτηρίζουν σνομπ. Είναι ένα ζώδιο που τρελαίνεται για ησυχία και προτιμά να περνά τις ελεύθερες ώρες στο σπίτι του. Προτιμά να είναι μόνος του, παρά να σπαταλά χρόνο σε ανούσιες συζητήσεις και να περιτριγυρίζεται από ανθρώπους που δεν τον ενδιαφέρουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ζώδιο του Ιχθύ
Εάν δεν έχετε νέα από έναν Ιχθύ για μερικές ημέρες, μην ανησυχήσετε. Του αρέσει να χάνετε. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο ξέρουν πολύ καλά πως «απορροφούν» την ενέργεια των γύρω του, οπότε έχουν ανάγκη να εξαφανιστούν για λίγο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.