ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Aν ανήκεις σε αυτά τα πέντε ζώδια ετοιμάσου για ένα «παθιασμένο» εξάμηνο

Aν ανήκεις σε αυτά τα πέντε ζώδια ετοιμάσου για ένα «παθιασμένο» εξάμηνο

Ο Άρης μπαίνει στον Κριό και αυτά τα 5 ζώδια θα ζήσουν έντονες ερωτικές στιγμές το επόμενο εξάμηνο.

Κριός

Aπόλαυσε, Κριέ, τους επόμενους μήνες την πιο σέξι και γεμάτη αυτοπεποίθηση, έκδοση του εαυτού σου. Μαθαίνεις ότι αξίζεις να ακολουθήσεις ακριβώς αυτό που θέλεις. Ένας καλός τρόπος για να εξαργυρώσεις την ερωτική σου ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης είναι να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για σόλο έρωτα επειδή η εξερεύνηση του σώματός σου μπορεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις ακριβώς τι σου αρέσει και τι δεν σου αρέσει. Δώσε προτεραιότητα στις σεξουαλικές ανάγκες και τα πάθη σου και μην φοβηθείς να πεις στον σύντροφο σου ποιες ακριβώς είναι αυτές.

Παρθένος

Αυτή είναι μια εξαιρετικά ερωτική περίοδος για εσένα, Παρθένε, καθώς σε ενδιαφέρει να εξερευνήσεις την ερωτική πλευρά σου πολύ περισσότερο από ότι συνήθως. Τους επόμενους μήνες, θα λαχταράς το έντονα παθιασμένο έρωτα αλλά και συγχρόνως βαθιά οικείο, οπότε ψάχνεις για καυτές, παθιασμένες σχέσεις και όχι για one night stand ξεπέτες. Επειδή η ένταση της ερωτικής σου ζωής μπορεί να έχει ένα μάλλον υπερβατικό συναίσθημα, μπορεί να είναι εύκολο να χαθείς σε αυτό. Αρκεί να κρατάς τις αισθήσεις σου υπό έλεγχο και μπορείς να αφήσεις τον εαυτό σου να μεταμορφωθεί από το πάθος και την ευχαρίστηση.

Ζυγός

Παίρνεις έναν πιο κυρίαρχο ρόλο στη σχέση σου τώρα, Ζυγέ και αυτή η νέα ερωτική εμπιστοσύνη είναι πιθανό να φέρει εσένα και τον σύντροφό σου, ακόμη πιο κοντά. Εάν είσαι σε μια σχέση, βάλε μπροστά τις ανάγκες σου και φρόντισε να αντιμετωπίσεις τυχόν μόνιμα ζητήματα στην ερωτική σου ζωή. Εάν είσαι single, μπορεί να νιώσεις όλο το σαρκικό σου πάθος να διοχετεύεται σε ένα άτομο, οπότε μην φοβάσαι να νιώσεις αποκλειστικότητα. Η μονογαμία δεν χρειάζεται να είναι βαρετή.

Τοξότης

Η φανταχτερή φύση σου φωτίζεται από τον Άρη στον Κριό και αναζητάς ευχαρίστηση σε κάθε στροφή. Να θυμάσαι ότι ο ερωτισμός σου δεν χρειάζεται να προορίζεται μόνο για την κρεβατοκάμαρα. Οπότε, Τοξοτίνα, μπορείς να πειραματιστείς με ρούχα που σε κάνουν να αισθάνεσαι ερωτικά και να φλερτάρεις όποτε χρειάζεται. Αυτήν τη στιγμή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ακούσεις το σώμα σου και να ακολουθήσεις τις παρορμήσεις σου όταν πρόκειται για ευχαρίστηση, οπότε μην φοβάσαι να κάνεις την πρώτη κίνηση ή να στείλεις το πρώτο SMS εάν σε προσεγγίσει κάποιος και αισθανθείς τη χημεία.

Ιχθείς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Άρης στον Κριό αναδεικνύει την πιο αισθησιακή πλευρά σου και το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να απολαύσεις τις σαρκικές απολαύσεις. Αύξησε τον παράγοντα της πολυτέλειας στην ερωτική σου ζωή τους επόμενους μήνες – απόλαυσε ένα νέο φανταχτερό ερωτικό παιχνίδι, επένδυσε σε μεταξένια σεντόνια ή φόρεσε τα πιο αποκαλυπτικά εσώρουχα κάτω από τα ρούχα σου στο επόμενο ραντεβού σου. Τα συναισθήματά σου συνήθως βρίσκονται στο προσκήνιο όταν πρόκειται για έρωτα, αλλά τώρα είναι η στιγμή να αφήσεις το σώμα σου να πάρει πρωτοβουλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.