ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ζώδια και πίστη: Πόσο ήσυχο πρέπει να είναι το κεφάλι σου με το καθένα;

Ζώδια και πίστη: Πόσο ήσυχο πρέπει να είναι το κεφάλι σου με το καθένα;

Πόσο πιστό είναι το κάθε ζώδιο; Ιδού η απάντηση για να ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις.

Κριός

Δυστυχώς, ο Κριός είναι γνωστός ως ο λιγότερο πιστός από όλα τα ζώδια. Ο Κριός ψάχνει πάντα νέες περιπέτειες, νέες προκλήσεις και μερικές φορές αυτό σημαίνει έναν νέο σύντροφο. Είναι χαρισματικός, καινοτόμος, φιλικός και εγωιστής. Οι ανάγκες του έρχονται σε πρώτη μοίρα και το άτομο στο οποίο είναι πιο αφοσιωμένος, είναι ο εαυτός του.

Ταύρος

Όλοι γνωρίζουν ότι ο Ταύρος είναι πεισματάρης, αλλά αυτό μπορεί να είναι καλό. Δεν θα παραιτηθεί από μια σχέση, ακόμη και όταν οι φίλοι και η οικογένεια του, του το προτείνει.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι υπέροχοι σε ένα πάρτι, επειδή τους αρέσει να μιλούν και να κάνουν κοινωνικές σχέσεις. Δυστυχώς, ενώ οι Δίδυμοι μπορεί να είναι γοητευτικοί, μπορεί επίσης να είναι άπιστοι. Δεδομένου ότι υπάρχουν δύο πλευρές στην προσωπικότητά τους, μπορούν να είναι απόλυτα πιστοί και αξιόπιστοι το ένα λεπτό και το επόμενο να αποκαλύπτουν τα μυστικά που τους εμπιστεύεσαι.

Καρκίνος

Όταν θέλεις έναν πιστό φίλο, ο Καρκίνος είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι διαισθητικός και διορατικός, και επεξεργάζεται τα συναισθήματά του, οπότε όταν δεσμεύεται, το κάνει στο 100%. Είναι κατανοητό ότι δεν χειρίζεται καλά την προδοσία, οπότε αν θέλεις να κάνεις σχέση μαζί του, προσπάθησε να ταιριάξεις στο επίπεδο πίστης του.

Λέων

Ο Λέων είναι πολύ γενναιόδωρος, στοργικός και δημιουργικός άνθρωπος. Είναι πιστός όταν του ταιριάζει, αλλά επειδή μπορεί να είναι πολύ εγωκεντρικός, δεν θα ακολουθούσε ποτέ κανέναν στα τυφλά. Είναι ηγέτης, όχι οπαδός.

Παρθένος

Οι Παρθένοι παίρνουν σχεδόν τα πάντα (συμπεριλαμβανομένου του εαυτού τους) πολύ σοβαρά. Συνήθως πατάνε στη γη και είναι πιστοί, εκτός και αν πιστεύουν ότι ο σύντροφος τους δεν τους δίνει το σωστό είδος προσοχής. Εάν συμβεί αυτό, θα εστιάσουν την κριτική τους στον σύντροφό τους και θα αρχίσουν να αναζητούν κάποιον νέο.

Ζυγός

Κατά κάποιον τρόπο, ο Ζυγός είναι ένα από τα πιο πιστά ζώδια, τουλάχιστον από αυτό που λένε οι φίλοι του. Θα σταθεί στο πλάι του φίλου του σε κάθε στιγμή. Μόλις αποκτήσεις ένα φίλο Ζυγό, θα τον έχεις για μια ζωή. Ωστόσο, ο Ζυγός έχει κάποιο πρόβλημα ελέγχου του παρορμητισμού του και ενδέχεται αυτό να έχει συνέπειες. Ο Ζυγός είναι γνωστό ότι απατά τους συντρόφους του, αλλά το γεγονός ότι μισεί τη σύγκρουση και την αντιπαράθεση, τον αποτρέπει από το να μπει σε περιπέτειες.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός κυβερνάται από το πάθος και μπορεί να είναι πιστός μερικές φορές αλλά μεγάλος άπιστος άλλες φορές. Μπορεί να είναι κτητικός και ζηλιάρης ενώ την ίδια ώρα απαιτεί πίστη από τους άλλους. Αλλά εξαρτάται από το πώς αισθάνεται εκείνη τη στιγμή.

Τοξότης

Οι Τοξότες μπορεί να είναι απελπισμένα ερωτευμένοι και πλήρως αφοσιωμένοι το ένα λεπτό και το επόμενο λεπτό να χάσουν το ενδιαφέρον τους και να εστιάσουν σε κάτι καινούργιο. Πηγαίνουν από το ένα άκρο στο άλλο και δεν θεωρούνται και οι πιο πιστοί στο ζωδιακό κύκλο.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι εξαιρετικά πιστός! Εάν υπάρχει ένα πρόβλημα που απειλεί να κλονίσει την αποφασιστικότητά του, θα το επεξεργαστεί μέχρι να διορθωθούν όλα και αυτό περιλαμβάνει και τις σχέσεις.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι σπουδαίοι ανθρωπιστές και λατρεύουν να αναλαμβάνουν σκοπούς. Είναι πολύ πιστοί τη μια στιγμή, αλλά μπορούν να αποσπαστούν εύκολα και να κολλήσουν σε κάτι νέο. Μισούν τους ψεύτες και τους απατεώνες και δεν θέλουν να κάνουν κάτι ανήθικο αλλά απλά παρασύρονται.

Ιχθείς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Ιχθείς έχουν έντονη φαντασία και είναι βαθιά συναισθηματικοί. Μπορούν να είναι αφοσιωμένοι εραστές και φίλοι ή μπορούν να έχουν ένα σωρό άτομα με τα οποία κοιμούνται μαζί. Οι Ιχθείς είναι πιστοί όταν δεν χάνουν τη δημιουργικότητά τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.