ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δεν τους το χεις: Aυτά είναι τα τρία παθιασμένα ζώδια που το κρύβουν καλά

Δεν τους το χεις: Aυτά είναι τα τρία παθιασμένα ζώδια που το κρύβουν καλά

Αυτά τα τρία ζώδια ξεχωρίζουν για την ανεπιτήδευτη ικανότητά τους να διαχειριστούν τη ζωή με ένα εσωτερικό πάθος.

Ταύρος

Ως σταθερό ζώδιο της Γης, έχει πολύ φως και παιχνιδιάρικα χαρακτηριστικά που φέρνουν χαρά στους ανθρώπους γύρω του. Ωστόσο, κάτω από την ανάγκη του για κοινωνικοποίηση είναι ένα βαθύτερο πάθος και μια ηδονική πείνα την οποία κρύβει με πολλά επίπεδα. Από τη στιγμή που θα μπεις στον στενό κύκλο της αλήθειας του, σίγουρα θα δεις την ζωηρή πλευρά του.

Τοξότης

Ως μεταβλητό ζώδιο της φωτιάς, είναι γνωστό ως ένα από τα πιο ευπροσάρμοστα και ενθουσιώδη του ζωδιακού. Μπορεί να μην έχουν την αισθησιακή ενέργεια που έχουν αλλά παθιάρικα ζώδια όπως είναι ο Σκορπιός, ο Κριός ή Καρκίνος αλλά είναι πηγή μαγείας και ενθουσιασμού για τη ζωή.

Αιγόκερως

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι γνωστό ότι είναι εργασιομανής και ίσως φαίνεται περισσότερο στωικός και άκαμπτος από ότι είναι στην πραγματικότητα. Κάτω από την εμμονή του για την επιτυχία υπάρχει ένα έντονο πάθος που τον σπρώχνει να συνειδητοποιήσει όλες τις προοπτικές του. Ως παρορμητικό ζώδιο της Γης, είναι ο αρχηγός που μπορεί να διαχειριστεί τα χτυπήματα και τις πληγές στην πορεία για την κορυφή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.