ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αστρολογικές προβλέψεις 21 -27/9: Καλή περίοδος για να υπάρξουν συμβιβασμοί…

Αστρολογικές προβλέψεις 21 -27/9: Καλή περίοδος για να υπάρξουν συμβιβασμοί…

Καλή περίοδος για να υπάρξουν συμβιβασμοί…

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς του πρώτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν θέματα που θα σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή, αλλά και με συνεργασίες. Για σας που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, θα πρέπει να ρίξετε μεγαλύτερη βάση σε επικοινωνιακά θέματα και εκκρεμότητες που έχετε αφήσει κατά το παρελθόν. Όσον αφορά για σας του τρίτου δεκαημέρου, η έκρυθμη κατάσταση ακόμη δεν υποχωρεί και θα πρέπει να ρίξετε τους τόνους.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, οι μέρες αυτές θα είναι γεμάτες από υποχρεώσεις και πολύ πιθανόν η εργασία σας να γίνει ο βασικός σας σκοπός. Θα έχετε επιθυμία να φτάσετε στην καλύτερη απόδοση σας, ακόμη και αν κάποιοι σας πολεμούν [υπόγεια]. Για σας του τρίτου δεκαημέρου, κάποια θέματα που σας απασχολούν αρκετό καιρό, σιγά σιγά θα τακτοποιηθούν και θα μπορέσετε να βγείτε από το άγχος που δικαιολογημένα σας έχει δημιουργηθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους επικοινωνιακούς και αεικίνητους του ζωδιακού, οι μέρες αυτές θα είναι αρκετά καλές για ότι αφορά την προσωπική σας ζωή και τις νέες γνωριμίες. Θα μπορέσετε με ευκολία να ρυθμίσετε τα θέματα που σας απασχολούν και να απομακρύνετε από κοντά σας πρόσωπα που δεν σας αξίζουν. Επίσης θα πρέπει να φροντίσετε τα οικονομικά σας, εφόσον θα σας δοθούν ευκαιρίες να αυξήσετε τα εισοδήματα σας, αλλά μην γίνετε στόχος κάποιων επιτήδειων που αποσκοπούν την κακοποίηση του πορτοφολιού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει με ενασχολήσεις που αφορούν την οικογένεια, αλλά και θέματα που έχουν σχέση με ένα ακίνητο. Ο Ήλιος περνά στον τομέα που το οικογενειακό περιβάλλον θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και έτσι θα αφήσετε για λίγο διάφορα άλλα θέματα που σας είχαν απορροφήσει. Βέβαια για σας του τρίτου δεκαημέρου, οι συνθήκες δεν έχουν αλλάξει, εφόσον η πολυσταυρία απέναντι από το ζώδιο σας, έρχεται σε σύγκρουση με τις επιθυμίες σας.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν πολύ καλές ευκαιρίες να ταξιδέψετε, να έχετε καλές επαφές με το περιβάλλον σας και να εξελιχθείτε μέσω μιας πνευματικής εργασίας. Ο Ερμής βέβαια για σας κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, δεν φροντίζει καλά την επικοινωνία σας, γιατί δέχεται την αρνητική όψη από τον έντονα αντιδραστικό ανάδρομο Άρη, οπότε και χαλά την κάθε σας προσπάθεια για ομαλότητα και ισορροπία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, τα οικονομικά σας και αυτή την εβδομάδα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο, αλλά μην απογοητευτείτε αν πέσετε έξω στους υπολογισμούς σας. Φροντίστε να έχετε μία πιο ξεκάθαρη εικόνα σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις σας, ακόμη και αν είστε σίγουροι ότι ελέγχετε τα πάντα. Για σας του τρίτου δεκαημέρου τα θέματα που θα προκύψουν, έχουν να κάνουν με ανταγωνιστικές συμπεριφορές από τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Για σας αγαπημένοι Ζυγοί, ξεκινά από τις 22/9 η περίοδος των γενεθλίων σας, κάτι που θα σας δώσει την παραπάνω λάμψη και αυτοπεποίθηση, που είναι αλήθεια την χρειάζεστε. Για σας του πρώτου δεκαημέρου ο Ήλιος θα φροντίσει τις επιδιώξεις σας και την αναγέννηση στην προσωπική σας ζωή. Για σας κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, οι μέρες αυτές δεν θα έχουν ευκολία, εφόσον η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, η επικοινωνία με τους άλλους, θα είναι από τα πιο δύσκολα θέματα που θα πρέπει να διευθετήσετε. Έχετε πιεστεί αρκετά με αγαπημένα σας πρόσωπα και τώρα νιώθετε ότι δεν μπορείτε εύκολα να πείτε αυτά που αισθάνεστε. Το παρασκήνιο επίσης θα είναι έντονο, με λόγια και συμπεριφορές προσώπων που μέχρι πριν λίγο καιρό εμπιστευόσασταν. Γενικότερα το περιβάλλον σας θα πρέπει να μην το εμπιστεύεστε απόλυτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, η εβδομάδα αυτή είναι μία καλή ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το φιλικό σας περιβάλλον και να αναπτύξετε τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Για σας που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, καλό είναι να έχετε την προσοχή σας στραμμένη στα οικονομικά σας, όπου για κάποιους λόγους θα σας προβληματίσουν αρκετά. Μην αφήσετε την σπατάλη, να οριοθετεί τις επιλογές σας,

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή θα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να διευθετήσετε επαγγελματικά θέματα. Βέβαια μην ξεχνάτε ιδίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ότι το κλίμα που επικρατεί στο οικογενειακό σας περιβάλλον, σας εξωθεί να αντιδράσετε με ακατάλληλους τρόπους. Επίσης θα πρέπει να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να ακυρώσετε μία συμφωνία, μέχρι που να νιώσετε πιο σίγουροι για εκείνο που θέλετε να κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, θα πάρετε μία ικανοποίηση από θέματα που αφορούν την εκπαίδευση σας, ή μία διδασκαλία. Επίσης, θα έχετε την δυνατότητα να ταξιδέψετε, ή να προγραμματίσετε ένα σας ταξίδι. Αν είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα έχετε μία συνεχόμενη ένταση με πρόσωπα από το περιβάλλον σας, που δυστυχώς θα επιδιώξουν να σας φτάσουν στα όρια σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εσωστρέφεια αυτών των ημερών, θα επηρεάσει τις σχέσεις σας με τους άλλους, όπως επίσης θα σας δημιουργήσει την πεποίθηση ότι κάτι δεν έχετε κάνει σωστά και για αυτό το λόγο δημιουργούνται έριδες με το περιβάλλον σας. Επίσης θα υπάρξει οικονομική αστάθεια, κάτι που δεν μπορείτε να αλλάξετε ουσιαστικά ακόμη, λόγο των συνθηκών που επικρατούν τώρα στην ζωή σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.