Αυτά είναι τα ζώδια με τα οποία έχεις την καλύτερη σεξουαλική χημεία

Αυτά είναι τα ζώδια με τα οποία έχεις την καλύτερη σεξουαλική χημεία

Μπορεί να μην πιστεύεις στα ζώδια, όμως εμείς θα σου πούμε με ποιο ζώδιο ταιριάζει καλύτερα σεξουαλικά, έτσι ώστε έχεις περισσότερες πληροφορίες για τον παρτενέρ που ψάχνεις.

Δυστυχώς, αυτό είναι κάτι που είναι περισσότερο εύκολο στα λόγια αλλά η αστρολογία μπορεί να σου δείξει έναν δρόμο και να σου επιβεβαιώσει ότι τουλάχιστον θα περάσεις καλά στο σεξ. Παρακάτω σου έχουμε τα ζώδια που ταιριάζεις περισσότερο μαζί τους στο κρεβάτι, σύμφωνα με το δικό σου ζώδιο.

Κριός

Ο Κριός λατρεύει να κρατά τα πράγματα σε επίπεδο περιπέτειας και καυτά όταν μιλάμε για σεξ, οπότε ταιριάζει με έναν παθιασμένο και χαρισματικό Λέοντα αφού τα αποτελέσματα αυτού του ταιριάσματος δεν είναι τίποτα άλλο από εκρηκτικά.

Ταύρος

‘Ο Ταύρος είναι ένας εραστής που θέλει τα πράγματα να είναι αργά και αισθησιακά και θα ταίριαζε καλύτερα με έναν Παρθένο που θα πάρει τον χρόνο του να τελειοποιήσει το δέσιμο και να σιγουρευτεί ότι η εμπειρία είναι απολαυστική για τον άλλον.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος λατρεύει τα πράγματα να είναι διασκεδαστικά, παιχνιδιάρικα και να υπάρχει φλερτ στην κρεβατοκάμαρα και όταν βρίσκεται με έναν Ζυγό τότε το dirty talk και τα προφορικά προκαταρκτικά θα υπάρχουν σε αφθονία και θα κρατήσουν και τις δύο πλευρές να νιώσουν hot και μέσα στο παιχνίδι.

Καρκίνος

Για να χαλαρώσει ένας Καρκίνος στην κρεβατοκάμαρα χρειάζεται να νιώσει ασφάλεια και συναισθηματικό δέσιμο με τον παρτενέρ του. Και παρόλο που η φήμη του Σκορπιού είναι ως σαγηνευτικό και από σεξουαλικές επιθυμίες ορμώμενο ζώδιο, προτιμά επίσης να νιώθει βαθύ δέσιμο με τον παρτενέρ και αυτό τους κάνει το τέλειο σεξουαλικό ταίρι.

Λέων

Ο Λέων έχει έντονες σεξουαλικές παρορμήσεις και του αρέσει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής όποτε αυτό είναι δυνατό και ειδικά στην κρεβατοκάμαρα. Ένας τρυφερός και στοργικός Τοξότης θα τον κάνει να νιώσει ξεχωριστός και σέξι.

Παρθένος

Ένας Παρθένος προτιμά να κρατά τα πράγματα απλά στο κρεβάτι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν του αρέσει να ευχαριστεί και να ευχαριστιέται -ακριβώς όπως ο υπομονετικός αλλά παθιασμένος Αιγόκερως.

Ζυγός

Του αρέσει να ερεθίζεται εγκεφαλικά κι αυτό μπορεί να γίνει μέσα από την Τέχνη, τη μουσική, το καλό φαγητό ή με λίγο παιχνιδιάρικο dirty talk. Αν κι ένας Υδροχόος μπορεί να φαίνεται συναισθηματικά αποστασιοποιημένος μερικές φορές αλλά παρόλα αυτά είναι σπουδαίοι εραστές που μπορούν να κρατήσουν το σεξ ενδιαφέρον, κάτι που ένας Ζυγός χρειάζεται.

Σκορπιός

Ο αποπλανητής ολόκληρου του ζωδιακού, ο Σκορπιός έχει τη φήμη του σεξουαλικού και του λίγο kinky. Είναι στα καλύτερά του όταν νιώθει σύνδεση με τον παρτενέρ οπότε κάνει φοβερό ταίριασμα με τον ρομαντικό και ευαίσθητο Ιχθύ.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι αυθόρμητος και λατρεύει να δοκιμάζει νέα πράγματα ειδικά αν αυτό σημαίνει ότι θα πειραματιστεί στο κρεβάτι. Ταιριάζει ωραία με τον δημιουργικό και διασκεδαστικό Λέοντα που δεν φοβάται να προτείνει πράγματα που είναι πέρα από τα βασικά.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως μπορεί να είναι λίγο συγκρατημένος οπότε χρειάζεται έναν ερωτικό παρτενέρ που να τον βοηθήσει να ανοιχτεί και να βγει από το ερωτικό του καβούκι. Ο αισθησιακός Ταύρος ξέρει την αξία του να πηγαίνεις τα πράγματα αργά και μπορεί να χρησιμοποιήσει τη δύναμη των μακράς διάρκειας προκαταρκτικών για να κάνει τον Αιγόκερω να λιώσει.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος μπορεί να μην είναι πολύ πρόθυμος στην σεξουαλική του ζωή αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν την απολαμβάνει. Ένας επικοινωνιακός και πολύ ειλικρινής Δίδυμος μπορεί να τον βοηθήσει να ανοιχτεί και να του μάθει ότι το να επικοινωνεί στο κρεβάτι δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι αμήχανο.

Ιχθύς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ρομαντικός και αισθησιακός Ιχθύς απολαμβάνει να φλερτάρει αλλά και να τον φλερτάρει ο παρτενέρ του και ένα παθιασμένος και πολύ αισθησιακός Σκορπιός είναι κατάλληλος και για τις δύο δουλειές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.