ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Πες μας το ζώδιό σου να πούμε πως να κάνεις τι σχέση σου να κρατήσει περισσότερο

Πες μας το ζώδιό σου να πούμε πως να κάνεις τι σχέση σου να κρατήσει περισσότερο

Δες τι πρέπει να κάνεις για να διατηρήσεις τη σχέση σου περισσότερο σύμφωνα με το ζώδιό σου,

Κριός

Μερικές φορές μπορεί να είσαι λίγο πιεστική – πρέπει πάντα να έχεις δίκιο! Αλλά για να διατηρήσεις τη σχέση σου δυνατή, πρέπει να αφήσεις τον καλό σου να κερδίσει μερικές διαφωνίες (Λίγες μόνο!). Θυμήσου, δεν χρειάζεται πάντα να έχεις την τελευταία λέξη.

Ταύρος

Ως ισχυρός και αθόρυβος τύπος, δεν εκφράζεις πάντα αυτό που πραγματικά θέλεις και χρειάζεσαι. Αλλά πρέπει να πεις στον καλό σου τι θέλεις για να βεβαιωθείς ότι είστε και οι δύο στο ίδιο μήκος κύματος, αντί να περιμένεις να διαβάσει το μυαλό σου! Να είσαι αληθινή, Ταυρίνα!

Δίδυμοι

Σου αρέσει να μιλάς. Πάρα πολύ. Είτε πρόκειται για μια συνομιλία μεταξύ σας καθώς τρώτε δείπνο μαζί, είτε στέλνοντας γραπτά μηνύματα όλη την ημέρα ή εκπλήσσοντας τον καλό σου με ένα απροσδόκητο FaceTime, είσαι πάντα έτοιμη να συζητήσεις. Για να είμαστε ειλικρινείς, μπορεί να είναι κάτι υπερβολικό. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, αλλά αν μπορείς, να αντισταθείς στην επιθυμία να στείλεις ένα κείμενο-σεντόνι στη μέση της εργάσιμης ημέρας. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχεις ακόμη περισσότερα να πεις όταν είστε πραγματικά μαζί.

Καρκίνος

Τα δίνεις όλα για τη σχέση σου και θα έκανες οτιδήποτε για τον καλό σου. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση και να μην ξέρει κάποιες στιγμές πώς να συμπεριφερθεί ή ακόμα και να το εκμεταλλευθεί! Όρισε όρια για να βεβαιωθείς ότι ο σύντροφός σου δεν σε θεωρεί δεδομένη.

Λέων

Είσαι αστέρι. Το ξέρεις και ο σύντροφός σου το γνωρίζει πολύ καλά. Αλλά μερικές φορές μπορεί να αισθανθεί να επισκιάζεται από τη λάμψη σου. Στην πραγματικότητα, λαχταρά πιθανώς τη δική του ταυτότητα εκτός της σχέσης. Άφησε τον λοιπόν να λάμψει. Δείξε του ότι τον θαυμάζεις.

Παρθένος

Έχεις την τάση να εστιάζεις πολύ στις λεπτομέρειες. Αυτό σημαίνει ότι εάν ο καλός σου δεν σου απαντήσει αμέσως στο SMS σου, θα βρεις πέντε διαφορετικές θεωρίες σχετικά με το τι κάνει πραγματικά, μέχρι τη στιγμή που θα σου απαντήσει «Sorry ήμουν σε συνάντηση». Μην το κάνεις αυτό! Εμπιστεύσου τον. Εάν δεν μπορείς, γιατί είσαι μαζί του;

Ζυγός

Έχεις μια συνήθεια να κάνεις ότι κάνει ο καλός σου. Θέλει να πάτε κάπου το βράδυ, θέλεις κι εσύ να πας στο ίδιο μέρος, ανεξάρτητα με το αν δεν σου αρέσει. Δίνεις πάντα τα πάντα για να λειτουργήσει μια σχέση ακόμα κι αν αυτό σημαίνει καταπίεση των αναγκών σου. Πρέπει να μιλήσεις, Ζυγέ! Πες στον καλό σου ότι, στην πραγματικότητα, βαριέσαι πολύ την πίτσα και θέλεις burger απόψε. Ο καλός σου θα το εκτιμήσει!

Σκορπιός

Όταν σου αρέσει κάποιος, πέφτεις με τα μούτρα. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα, παθιασμένα και καυτά, το λιγότερο. Αλλά για να διατηρήσεις ζεστή τη σχέση σου, άφησε τον καλό σου να μείνει μόνος λίγο χρόνο, για να σου λείψει. Εάν περάσει μια νύχτα μακριά από εσένα, η επόμενη νύχτα θα είναι ακόμα καλύτερη.

Τοξότης

Είσαι ένα ελεύθερο πνεύμα και η δέσμευση μπορεί να σου πέφτει δύσκολη. Όταν αποφασίσεις να δεσμευτείς, αυτό σημαίνει ότι το βλέπεις πραγματικά σοβαρά. Αλλά για να διατηρήσεις μια σχέση, θα πρέπει να φέρεις τον σύντροφό σου κοντά στα παρορμητικά σου vibes. Προσκάλεσε τον μαζί σου σε μια περιπέτεια σε ένα μέρος το οποίο και οι δύο δεν έχετε ξαναδεί ποτέ, ακόμα κι αν είναι απλά ένα πάρκο σε μια γειτονιά.

Αιγόκερως

Έχεις συνηθίσει να είσαι αφεντικό σε οτιδήποτε κάνεις, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να μοιραστείς τις ευθύνες με τον σύντροφό σου αντί να προγραμματίζεις μόνη σου κάθε ραντεβού / γεύμα / βραδιά Netflix. Σκέψου τον καλό σου ως συνεργάτη σου και όχι ως υπάλληλό σου.

Υδροχόος

Θέλεις να είσαι σε μια σχέση όπου αισθάνεσαι εξαιρετικά μοναδική. Μισείς οτιδήποτε βαρετό ή καθιερωμένο! Γίνε λοιπόν πιο δημιουργική όταν πρόκειται για το πότε, το πώς και το πού θα γίνεις παιχνιδιάρα με τον καλό σου. Κράτησε τα πράγματα ενδιαφέροντα και η σχέση σας μπορεί να διαρκέσει για πάντα.

Ιχθείς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λατρεύεις τη φαντασία, οπότε σκέψου μερικές φορές να παίζεις ρόλο! Θα μπορέσεις να βάλεις τη φαντασία σου στο παιχνίδι και το νέο σου πρόσωπο θα εντείνει τη σχέση που έχεις με τον καλό σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.