ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τα τρία ζώδια που δε θα σε αφήνουν σε ησυχία με τα μηνύματά τους

Τα τρία ζώδια που δε θα σε αφήνουν σε ησυχία με τα μηνύματά τους

Υπάρχουν ορισμένα ζώδια, τα οποία είθισται να είναι πιο ομιλητικά σε σχέση με κάποια άλλα, σε σημείο να…ξεφεύγουν και να σας «πρήζουν».

Δείτε ποια είναι:

Καρκίνος

Του αρέσει να μιλάει και μάλιστα πολύ. Αυτό πρακτικά τον κάνει κάποιες φορές να πρήζει τους άλλους. Δεν το κάνει από κακία προφανώς, όμως επειδή έχει έντονη την ανάγκη για επικοινωνία, πολλές φορές αυτή υπερβαίνει το πρόγραμμα του άλλου.

Του αρέσει να επικοινωνεί για να μπορεί να βάζει τα πράγματα σε μια τάξη και να συνεννοείται αρκετά λέγοντας τι είναι αυτό που τον ενοχλεί.

Ζυγός

Μιλάει πολύ και ειδικά το βράδυ, γιατί τότε νιώθει ότι μπορεί να εκφραστεί πιο ελεύθερα και να αφήσει πίσω του το στρες της ημέρας. Θέλει να βάζει σε μια τάξη και ισορροπία τις σκέψεις του και αυτό το καταφέρνει μόνο αν συζητήσει μαζί με τον άλλον.

Είναι και ένα ζώδιο ιδιαίτερα κοινωνικό, με αποτέλεσμα να έχει ανάγκη από εξωτερικά ερεθίσματα που θα τον κάνουν να έχει διάθεση.

Σκορπιός

Μιλάει τις βραδινές ώρες, αλλά δυστυχώς αυτό τον κάνει να γίνεται μερικώς ενοχλητικός. Αυτό το χαρακτηριστικό του δίνει τη δυνατότητα βέβαια να γίνει πιο άμεσος στο άλλο άτομο, όμως αυτό δε σημαίνει ότι σέβεται πάντοτε τις ώρες που παίρνει τηλέφωνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχει μια κακιά παράδοση να τηλεφωνεί πολύ αργά το βράδυ, που είναι συνήθως η φάση που έχει αρκετά ψυχολογικά ήδη και θέλει να τα μοιραστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.