Αστρολογικές προβλέψεις 30/11-6/12: Επιπόλαιες καταστάσεις που θα δημιουργήσουν την κοινή αίσθηση

Αστρολογικές προβλέψεις 30/11-6/12: Επιπόλαιες καταστάσεις που θα δημιουργήσουν την κοινή αίσθηση

Η Έκλειψη Σελήνης στις 8 μοίρες των Διδύμων, επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, οι Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες.

Η σκέψη μας θα είναι νευρική, ανήσυχη και θα αλλάζει εύκολα κατεύθυνση όταν μπλοκάρει από τις πολλές πληροφορίες. Τα παιχνίδια του μυαλού θα φέρουν μία αναταραχή που δύσκολα θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε.

Είναι αλήθεια ότι τα σχολεία, γενικά οι χώροι της γνώσης, οι νέοι άνθρωποι ηλικιακά, θα περάσουν μία ρευστή περίοδο, γεμάτη δοκιμασίες και αλλαγές.

Επίσης θα υπάρξουν επιπόλαιες καταστάσεις, που θα δημιουργήσουν, την κοινή αίσθηση.

Πιο συγκεκριμένα:

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή θα πρέπει να δώσετε στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους, γιατί είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και εντάσεις, με πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά σας. Επίσης μην πάρετε ρίσκα και μην δείτε επιπόλαια μία κατάσταση που έχει αρκετό βάρος, κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη θα σας παρασύρει και θα αγνοήσετε οικονομικούς κινδύνους, που μπορεί να προέλθουν από συμφωνίες και διακανονισμούς. Αν κάποια συναισθηματική υπόθεση σας απασχολεί έντονα αυτή την περίοδο, μην κάνετε τώρα το λάθος να οριοθετήσετε τα συναισθήματα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σεληνιακή έκλειψη αφορά εσάς, γιατί πραγματοποιείται στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Είναι συγκεχυμένες οι καταστάσεις γύρω σας και εσείς θα νιώσετε αρκετά μπερδεμένοι με τους άλλους και κυρίως με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Νιώθετε ότι είναι πολλά αυτά που σας απομακρύνουν από αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτές τις μέρες θα υπάρξει ένα πλούσιο παρασκήνιο και καλό είναι να μην εκτεθείτε με λόγια, σε πρόσωπα που δεν είναι τις απολύτου εμπιστοσύνης σας. Δώστε έμφαση σε επαγγελματικά ζητήματα, αλλά και σε θέματα υγείας, που πιθανόν δεν τους έχετε δώσει την πρέπουσα προσοχή.

ΛΕΩΝ

Αυτές τις μέρες θα νιώσετε ότι οι δικοί σας άνθρωποι δεν σας καταλαβαίνουν απόλυτα και ίσως κάποιες ιδέες σας, να μην εισακουστούν. Αυτό μην το πάρετε σαν αρνητικό, γιατί γενικότερα υπάρχει μία σύγχυση στον τρόπο επικοινωνίας και καλό είναι να αφήσετε τον χρόνο να κυλίσει λίγο ακόμη, ώστε να υλοποιήσετε τις σκέψεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτές τις μέρες, [κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου] θα έχετε μία ένταση σε θέματα εργασιακά, αλλά και σε ζητήματα που αφορούν την οικογένεια σας. Είστε σε μία πολύβουη περίοδο, που θα πρέπει να αναλώνεστε μόνο στα σημαντικά και τα απαραίτητα και αφήστε στην άκρη ότι περιττό.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων, δεν είναι αρνητική, αλλά θέλει μία καλή διαχείριση στον τρόπο της επικοινωνίας σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην διεκδικήσετε έντονα και μην αφήνεστε τις σκέψεις σας, να έχουν λάθος προορισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σεληνιακή έκλειψη την τελευταία μέρα του Νοέμβρη, θα υπάρξει μία καχυποψία στον τρόπο που θα κινηθείτε και θα πράξετε αυτές τις μέρες. Ίσως να έχετε κάποιους έντονους προβληματισμούς στα θέματα των οικονομικών σας, αλλά και σε χρήματα που διαχειρίζεστε με άλλα πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη στον δικό σας άξονα, Διδύμων – Τοξότη, θα έχει σαν αποτέλεσμα, να γίνεται πιο περίπλοκη η προσωπική σας ζωή. Είναι αλήθεια ότι έχετε χάσει το μέτρο και βλέπετε μέσα από μεγεθυντικό φακό όλες τις καταστάσεις. Μην αφήνετε να σας δημιουργούνται απωθημένα με τα πρόσωπα που μοιράζεστε την καθημερινότητα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σίγουρα αυτή η Σεληνιακή έκλειψη, θα φέρει επαγγελματικές ανακατατάξεις και θα υπάρξουν αντιθέσεις με τους άλλους. Θα υπάρξουν επίσης εσωτερικές συγκρούσεις, που θα σας αναγκάσουν να αποτραβηχτείτε για λίγο στην ήσυχη γωνιά σας. Ίσως να χρειαστείτε αυτή την περίοδο να είστε πιο προσεκτικοί με θέματα υγείας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τις μέρες αυτές θα έχετε την τάση να ξεκαθαρίσετε το τοπίο στην προσωπική σας ζωή. Είναι πολύ καιρός που νιώθετε ότι κάτι δεν σας αντιπροσωπεύει και έχετε μία πικρή γεύση για τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας, χωρίς να έχετε ακόμη ξεκαθαρίσει απόλυτα τους λόγους. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας, γιατί είναι απόλυτα σωστή.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγο πριν το 2021, νιώθετε κάποιο κενό σε ότι αφορά τους πιο δυνατούς τομείς της ζωής σας. Η ασυνεννοησία και η εξαπάτηση πολλές φορές, σας φτάνουν στο σημείο να αμφισβητείτε ακόμη και τα πρόσωπα που μέχρι σήμερα είχαν την πιο βασική θέση στην ζωή σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.