ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ζουν για να δουλεύουν: Αυτά είναι τα τρία πιο εργατικά ζώδια

Ζουν για να δουλεύουν: Αυτά είναι τα τρία πιο εργατικά ζώδια

Aυτά είναι τα τρία πιο σκληρά εργαζόμενα ζώδια, σύμφωνα με την αστρολογία.

Κριός

Συγχαρητήρια, Κριέ! Είσαι ένα από τα ζώδια που εργάζονται πιο σκληρά από τα άλλα. Απολαμβάνεις το να είσαι η καλύτερη που μπορείς να είσαι και να έχεις την ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις τα ταλέντα σου. Δεν σου αρέσει η αδράνεια, οπότε φροντίζεις να είσαι πάντα απασχολημένη.

Όταν ολοκληρώσεις ένα project, αρχίζεις να εργάζεσαι στο επόμενο και εάν δεν υπάρχει επόμενο, ζητάς να κάνεις κάτι άλλο. Ο ενθουσιασμός σου για σκληρή δουλειά εκτιμάται πολύ από τους γύρω σου και αν δεν εκτιμάται, θα έπρεπε να γίνει!

Παρθένος

Ο Παρθένος, κυριολεκτικά περιγράφεται ως σκληρά εργαζόμενος, έτσι, φυσικά, είσαι μέσα στη λίστα με τα πιο σκληρά εργαζόμενα ζώδια. Μπορεί να είσαι αφοσιωμένη στη δουλειά και να μην θέλεις να σε αποσπάσει τίποτε άλλο, όμως αυτό σημαίνει ότι θα καταβάλλεις αυτήν την επιπλέον προσπάθεια.

Η ξεχωριστή σου δύναμη ως σκληρά εργαζόμενη είναι ότι δίνεις προσοχή στις μικρότερες λεπτομέρειες και είσαι πολύ αναλυτική. Η απλή εκτέλεση της δουλειάς δεν είναι αρκετή για εσένα. Το να βεβαιωθείς ότι είναι τέλειο το αποτέλεσμα, είναι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία.

Είσαι πολύ επικριτική για τον εαυτό σου, κάτι που τονώνει επίσης την επιθυμία σου να κάνεις τα πράγματα όσο καλύτερα μπορείς. Ωστόσο, πρέπει να είσαι πιο επιεικής με τον εαυτό σου, ειδικά επειδή είσαι τόσο σκληρά εργαζόμενη.

Αιγόκερως

Όταν πρέπει να κάνεις κάτι, δεν θα αφήσεις τους περισπασμούς να σε εμποδίσουν. Είσαι οπαδός της αυτοπειθαρχίας, η οποία είναι εξαιρετική αξία και σε κάνει άλλο ένα από τα πιο σκληρά εργαζόμενα ζώδια. Ενώ πολλοί άνθρωποι χρειάζονται κάποιον άλλον να τους παροτρύνει να παραμείνουν αφοσιωμένοι στον σκοπό τους, εσύ το έχεις κάνει ήδη με τον εαυτό σου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ποιότητα είναι επίσης κάτι πολύ σημαντικό για εσένα. Όπως και η Παρθένος, το εκτιμάς όταν τα πράγματα γίνονται καλά. Οι σκληρά εργαζόμενοι δεν χτίζουν την εικόνα τους απλά κάνοντας τα πράγματα, αλλά και κάνοντάς τα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.