ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

2021: Τέσσερις εκλείψεις μέσα στο έτος – Δύο Ηλιακές και δύο Σεληνιακές

2021: Τέσσερις εκλείψεις μέσα στο έτος – Δύο Ηλιακές και δύο Σεληνιακές

Το 2021 θα έχει 4 εκλείψεις, όπου οι 2 θα είναι Ηλιακές και οι άλλες δύο Σεληνιακές.

Οι τρεις θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Τοξότη – Διδύμων και η προτελευταία της χρονιάς, θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού.

Πιο αναλυτικά:

1. Στις 26 Μαΐου 2021 και ώρα Ελλάδος 13.13μμ, πραγματοποιείται η έκλειψη Σελήνης, στο ζώδιο του Τοξότη, στο πρώτο δεκαήμερο, [στις 5 μοίρες και 25’].

Η Πρώτη Σεληνιακή έκλειψη, θα μας επηρεάσει περισσότερο σε ψυχολογικά θέματα, εφόσον την περίοδο αυτή θα υπάρχουν έντονες πλανητικές όψεις, με τον Ποσειδώνα να κυριαρχεί σε αυτές. Όσοι ανήκουν στον μεταβλητό σταυρό, [Δίδυμοι – Παρθένοι – Τοξότες και Ιχθύες] του πρώτου δεκαημέρου, θα έχουν και την μεγαλύτερη επιρροή. Ο Δίας θα συμμετέχει σε αυτή την έκλειψη, όπου θα δώσει εύνοια στις επιλογές και τα σχέδια των αντιπροσώπων του μεταβλητού σταυρού των πρώτων ημερών. Αντίθετα για σας που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, θα υπάρχει μια σύγχυση στην προσωπική σας ζωή, ενώ θα πρέπει να αποφύγετε συμφωνίες, οικονομικά ρίσκα, παρεξηγήσεις και κάθε είδους μετακινήσεις.

2. Στις 10 Ιουνίου και ώρα 12.52 μμ ώρα Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί η έκλειψη Ηλίου, στις 19 μοίρες και 47’ στο ζώδιο των Διδύμων. Άλλη μία Ποσειδώνια έκλειψη, αρκετά έντονη, εφόσον ο Ήλιος, η Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής, δέχονται την αρνητική όψη του Ποσειδώνα, δείχνοντας ότι το ξεκίνημα του Καλοκαιριού θα μας δυσκολέψει, αλλά κυρίως θα δυσκολέψει τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, [Διδύμους – Παρθένους – Τοξότες και Ιχθύες], στο τέλος του δευτέρου και αρχές τρίτου δεκαημέρου. Είναι ένα διάστημα με πολλές μπερδεμένες καταστάσεις, κακή πληροφόρηση, περίεργες εξελίξεις σε ότι αφορά την πανδημία, αλλά γενικότερα, θα υπάρχουν ειδήσεις με σοκαριστικά γεγονότα.

3. Στις 19 Νοεμβρίου έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο, ώρα 10.57, στις 27 μοίρες και 14’. Αυτή η έκλειψη είναι η μόνη που γίνεται στα ζώδια του Σταθερού σταυρού, [Ταύρο – Λέων – Σκορπιό και Υδροχόο] και επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο αυτών των ζωδίων. Είναι μια έκλειψη ανανέωσης, ένα θείο δώρο που θα συμβεί στις ζωές αυτών που έχουν σε αυτά τα ζώδια, τον ωροσκόπο τους ή το μεσουράνημα. Καινούριες προοπτικές θα έρθουν να ανεβάσουν την ψυχολογία σας, αλλά και να σας ξεκουράσουν από κάποιες ταλαιπωρίες που είχατε περάσει.

Βέβαια, με μία παγκόσμια ματιά, είναι μία περίοδος αρκετά εκρηκτική και επικίνδυνη στα συμφέροντα των κρατών, εφόσον θα υπάρξουν σκοτεινά συμφέροντα, των λίγων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

4. Η τελευταία έκλειψη είναι Ηλιακή και γίνεται στις 4 Δεκεμβρίου στο ζώδιο του Τοξότη, στις 9. 42, στις 12 μοίρες και 22’. Τα μεταβλητά ζώδια έχουν πάλι την τιμητική τους, [Δίδυμοι – Παρθένοι – Τοξότες και Ιχθύες], του δευτέρου δεκαημέρου. Και πάλι ο Ποσειδώνας συμμετέχει, για να μας δείξει εν τέλη ότι η πορεία της πανδημίας θα φάει πολύ από την ενέργεια μας, ακόμη και αν έχουν βγει τα εμβόλια και έχει βοηθηθεί αρκετά μεγάλος πληθυσμός του πλανήτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.