Το γλυκό «κόλλημα» του κάθε ζωδίου: Ποια σοκολάτα προτιμά το καθένα και γιατί;

Το γλυκό «κόλλημα» του κάθε ζωδίου: Ποια σοκολάτα προτιμά το καθένα και γιατί;

Σε όλα τα ζώδια αρέσει η σοκολάτα αλλά το καθένα έχει το δικό του γλυκό «κόλλημα».

Κριός

Ο δυναμικός και περιπετειώδης Κριός, θα απολαύσει μια μους σοκολάτα μόκα, ή σοκολατάκια με πιπέρι καγιέν και ξηρούς καρπούς

Ταύρος

Ο λιχούδης και ηδονιστής Ταύρος, το παιδί της Αφροδίτης απολαμβάνει κάθε τι που έχει σχέση με τη σοκολάτα, όπως μια αφράτη σοκολατόπιτα με σιρόπι, ή μπισκότα σοκολάτας με καρύδια και κεράσια.

Δίδυμοι

Ο αέρινος και επικοινωνιακός Δίδυμος, δύσκολα θα κάτσει σε ένα μέρος για πολύ. Χρειάζεται κάτι μικρό και όχι πολύ γλυκό, για να τον γεμίσει ενέργεια, όπως αποξηραμένα φρούτα με σοκολάτα, ή παγωτίνια με σοκολάτα & γιαούρτι

Καρκίνος

Ο γλυκός και συναισθηματικός Καρκίνος, ο γιός της Σελήνης, θα ενθουσιαστεί και μόνο στη σκέψη ότι κάποιος θα του πάρει δώρο: θα λατρέψει κάθε τι από τα χεράκια σας, όπως μια απλή κρέμα σοκολάτα/μπανάνα, ή μια καρυδόπιτα με σοκολάτα.

Λέων

Ο λαμπερός και γενναιόδωρος Λέων, είναι ο πρώτος που θα σκεφτεί να κάνει δώρο ένα κουτί ακριβά σοκολατάκια με ποτό και πραλίνα ή καραμελωμένα αμύγδαλα, ή θα σας ταΐσει μια βελούδινη κρεμ μπρουλέ με σοκολάτα.

Παρθένος

Ο γήινος και τελειομανής Παρθένος, που αγαπάει τις ελαφριές γεύσεις και την υγιεινή διατροφή, θα συγκινηθεί με μια νόστιμη μπάρα βρώμης και σοκολάτας υγείας, ή με μια πουτίγκα με κακάο και γάλα αμυγδάλου.

Ζυγός

Ο γοητευτικός Ζυγός, το άλλο παιδί της Αφροδίτης είναι σχεδόν πάντα ερωτευμένος, και θα χαμογελάσει αν δοκιμάσει τρουφάκια με σοκολάτα και σαμπάνια ή μια τάρτα σοκολάτα/καραμέλα με λίγο ανθό αλατιού από πάνω.

Σκορπιός

Ο παθιασμένος και ερωτικός Σκορπιός, θα απολαύσει μια μους σκούρης σοκολάτας με μαρμελάδα τσίλι από πάνω, ή ένα κέικ ρευστής σοκολάτας με λίγο ginger και κανέλα.

Τοξότης

Ο ανέμελος, γελαστός και ταξιδιάρης Τοξότης, δεν αγαπάει πολύ τα γλυκά, αλλά του αρέσει κάθε τι ασυνήθιστο. Κι επειδή λατρεύει τις εκπλήξεις, ξαφνιάστε τον με έναν χαλβά με σιρόπι σοκολάτας, ή ένα ζουμερό muffin με σοκολάτα και παντζάρι.

Αιγόκερως

Ο παραδοσιακός, σταθερός και γήινος Αιγόκερως, θα θελήσει να εντυπωσιάσει το έτερον ήμισυ με ένα κλασικό σουφλέ σοκολάτας, ή cookies με λευκή σοκολάτα.

Υδροχόος

Ο ανεξάρτητος και αντισυμβατικός Υδροχόος, το απρόβλεπτο παιδί του Ουρανού, παρόλο που δεν συμπαθεί πού τα γλυκά, θα λατρέψει τα brownies με επικάλυψη κρέμας (frosting) φυστικοβούτυρου από πάνω, ή το ελαφρύ ποπ κορν με σοκολάτα και αλατισμένη καραμέλα

Ιχθύες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ρομαντικός και ονειροπόλος Ιχθύς, που κυριαρχείται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη των ονείρων, θα εκτιμήσει κάθε ρομαντική κίνηση, αλλά κυριολεκτικά θα δακρύσει αν του φέρετε ένα μιλφέιγ με σοκολάτα, ή ένα κέικ σοκολάτας με ξύσμα μανταρινιού και κουμ-κουάτ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.