ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τα 5 ζώδια που ξέρουν να… καμουφλάρουν τα συναισθήματά τους

Τα 5 ζώδια που ξέρουν να… καμουφλάρουν τα συναισθήματά τους

Υπάρχουν κάποια ζώδια τα οποία όταν τα βρίσκουν… δύσκολα, βάζουν μπροστά την λογική και δεν αφήνουν το συναίσθημα να τους παρασύρει.

Ακολουθεί η λίστα με τα πέντε ζώδια:

Σκορπιός

Δεν πρόκειται να μάθεις ποτέ τι σκέφτεται πραγματικά ένας Σκορπιός για σένα. Στα λόγια είναι δύσκολος. Δεν εκφράζει αυτά που νιώθει και πρέπει να πιεστεί πολύ για να το κάνει. Πρέπει να αισθανθεί ασφαλής για να εκφράσει το πώς αισθάνεται. Δεν θέλει να θυμώνει τόσο πολύ για να μην εκραγεί και κρατάει τα έντονα συναισθήματά του στην ιδιωτικότητα του σπιτιού του. Είναι χειριστικός στις διαπροσωπικές του σχέσεις και θέλει πάντα να κάνει κουμάντο. Πολλές φορές προσποιείται για να μην φανεί ευάλωτος.

Ταύρος

Αυτό το ζώδιο έχει τεράστια υπομονή και μπορεί να διαχειριστεί και τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Είναι τυπικός στην συμπεριφορά του και αν δεν συμπαθεί κάποιον δεν θα το δείξει. Θα είναι ευγενικός και μετρημένος. Ο Ταύρος απεχθάνεται το ρίσκο και τις αλλαγές και προτιμά να κρατάει μια διπλωματική συμπεριφορά παρά να γκρεμίσει τις σχέσεις γύρω του και να είναι στον αέρα.

Αιγόκερως

Ο εργασιομανής Αιγόκερως θωρεί ότι τα συναίσθημα πολλές φορές είναι εμπόδιο στη δουλειά του. Προτιμά να έχει μια διπλωματική στάση και να έχει τον έλεγχο της κατάστασης.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ένα άλλο ζώδιο που προτιμά να κρατάει τα συναισθήματά του για τον εαυτό του, εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο να κάνει κάτι άλλο. Εάν μπορεί να βρει μια λύση, μια οποιαδήποτε λύση, αντί να μοιραστεί τα συναισθήματά του, ο Παρθένος είναι ικανοποιημένος.

Τοξότης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι η ψυχή της παρέας και θα μπορούσε να είναι ένας πολύ πετυχημένος διπλωμάτης. Είναι πανέξυπνος, αλλά και αφελής. Αν σου πει ψέματα, δεν θα το πάρεις χαμπάρι. Εύκολα προσαρμόζεται, γιατί ξέρει πώς να τιθασεύει τα συναισθήματά του. Παρ’ όλα αυτά κάποτε αυτά τον παρασύρουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.