ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα περάσουν μια δύσκολη εβδομάδα

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα περάσουν μια δύσκολη εβδομάδα

Η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε θα είναι δύσκολη για τα παρακάτω ζώδια αλλά αν ανήκεις σε ένα από αυτά να θυμάσαι ότι υπάρχει πάντα ομορφιά ακόμα και στο σκοτάδι.

Ταύρος

Είναι η πλευρά της σχέσης σου που φαίνεται: ο τρόπος που χαμογελάτε ό ένας στον άλλο, ρωτάτε ο ένας τον άλλο για τη μέρα του και κρατάτε τα πράγματα όμορφα και με σεβασμό. Έπειτα υπάρχει κι αυτή που είναι κρυμμένη: όλα τα πράγματα που δεν έχουν ειπωθεί. Ακόμα και οι πιο δυνατές σχέσεις μπορεί να έχουν στιγμές που ο ένας μιλάει πίσω από την πλάτη του άλλου και κρύβει πράγματα. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να ξετυλίξεις συγκεκριμένα μυστικά και να καταλάβεις την αληθινή φύση μιας σχέσης στη ζωή σου.

Παρθένος

Όταν επενδύεις βαθιά στις σχέσεις, είναι λογικό για την εσωτερική σου γαλήνη να βασίζεσαι στο αν μια σχέση κυλάει όμορφα ή όχι. Αυτή την εβδομάδα όμως ο φόβος της εγκατάλειψης μπορεί να ενεργοποιηθεί σε κάποια από τις σχέσεις σου καθώς τα αισθήματα ζήλειας μπορεί να κάνουν εσένα ή και τον αγαπημένο σου να νιώθετε ότι δεν είστε αρκετά καλοί. Όσο δύσκολο και να είναι να το παραδεχτείς, αυτά τα συναισθήματα είναι απολύτως φυσιολογικά και ακόμα και οι γεμάτοι αυτοπεποίθηση άνθρωποι έχουν σκοτεινές μέρες. Όλα όσα έχεις να ελέγξεις είναι ο τρόπος που αντιδράς σε αυτά τα συναισθήματα. Επίλεξε την ειλικρίνεια, την συγχώρεση και τον σεβασμό.

Αιγόκερως

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο από πού έρχεσαι και στο πού πας. Τους ανθρώπους που σε γαλούχησαν όμως και σε έκανα αυτό που είσαι δεν είναι εύκολο να τους αφήσεις πίσω. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώσεις ότι προσπαθείς να ξεφύγεις από το παρελθόν. Η οικογένειά σου σε σπρώχνει σε μια κατεύθυνση που δεν θέλεις να πας ή το βάρος του παρελθόντος σε δυσκολεύει να δεις το μέλλον, είσαι μέρος όλων αυτών που συνήθιζες να είσαι. Επίλεξε αυτό που είναι μπροστά σου και όχι πίσω σου.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.