ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Τα ζώδια που θα περάσουν μια παθιασμένη εβδομάδα

Τα ζώδια που θα περάσουν μια παθιασμένη εβδομάδα

Υπάρχουν κάποια ζώδια τα οποία θα νιώσουν βαθιά συναισθήματα αυτή τη βδομάδα.

Ταύρος

Μπορεί να νιώσεις φιλόδοξη και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στις ικανότητές σου για να πετύχεις τον στόχο σου. Αυτή την εβδομάδα το σύμπαν σε βοηθάει να εστιάσεις στην ανταγωνιστική πλευρά σου αλλά όχι απαραίτητα με άγριο ή παρορμητικό τρόπο.

Δίδυμος

Αυτή την εβδομάδα, ο Ερμής και η Αφροδιτη μπαίνουν στο ζώδιό σου. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα μεγάλο ξύπνημα, μια αφύπνιση από την ονειρικό σου κόσμο, στο σώμα σου. Αυτό δεν θα σε κάνει μόνο να νιώσεις πιο ποθητή για τους άλλους αλλά και για σένα.

Αιγόκερως

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή την εβδομάδα βάζεις τους σπόρους για κάτι πραγματικά όμορφο. Μπορεί να γεννηθεί μια δημιουργική ιδέα που δεν μπορείς να αφήσεις και θα σε σπρώξει να βάλεις προτεραιότητα να την κάνεις πραγματικότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.