Έχε τους από κοντά: Αυτοί είναι οι τέσσερις «ανοιχτοχέρηδες» του ζωδιακού

Έχε τους από κοντά: Αυτοί είναι οι τέσσερις «ανοιχτοχέρηδες» του ζωδιακού

Αυτοί είναι οι τέσσερις «ανοιχτοχέρηδες» του ζωδιακού σύμφωνα με την αστρολογία.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ομορφιά, πολυτέλεια, καλλιτεχνία είναι μερικά από τα «φετίχ» του Ταύρου που δεν αγαπά τίποτα περισσότερο από το να δίνει και να εισπράττει όμορφα πράγματα. Μιλάμε για εκείνους που έχουν συμφιλιωθεί πολύ αρμονικά με την ιδέα ενός υλιστικού κόσμου όπου το χρήμα αποτελεί το κλειδί στην ευχαρίστηση και τα πλούσια δώρα την απόλυτα ρομαντική χειρονομία. Οι Ταύροι ξέρουν πολύ καλά ότι είναι καταναλωτικά όντα, είναι μάστορες στο να κακομαθαίνουν εαυτούς, αλλά και το ταίρι τους γιατί πολύ απλά μπορούν. Θέλεις να σου κάνει έκπληξη κάθε τόσο με κάτι πανάκριβο που σου γυάλισε χωρίς συγκεκριμένο λόγο; Βρες έναν Ταύρο.

Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Μπορεί να σκέφτεσαι ότι ο εγωιστής Λέων αρέσκεται μόνο στο να δέχεται δώρα, ωστόσο το εν λόγω ζώδιο της φωτιάς εισπράττει την ίδια ευχαρίστηση όταν μπαίνει στη διαδικασία να χαρίσει κάτι στους αγαπημένους του. Τα λιοντάρια εκφράζουν την αγάπη τους όπου κι αν βρίσκονται και με υπερηφάνεια, ενώ επίσης καμαρώνουν όταν το ταίρι τους έχει πρόσβαση στα καλύτερα αγαθά, εξαιτίας τους. Θέλουν να κάνουν το τέλειο δώρο και ξέρουν ότι στη συνέχεια θα ανταμειφθεί η προσπάθειά τους με εκτίμηση και αγάπη.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Για τους Ζυγούς, ισχύει κανονικά το ότι το χρήμα άνετα αγοράζει την ευτυχία και ας είμαστε ρεαλιστές, συχνά δεν έχουν άδικο. Οι Ζυγοί επίσης ζουν για να προσφέρουν, και αυτοί οι καλοπροαίρετοι τύποι πραγματικά θα κάνουν σχεδόν τα πάντα για να κάνουν τους ανθρώπους γύρω τους ευτυχισμένους. Θέλουν να αγαπούν, να αγαπούν ακόμη περισσότερο και να αγαπιούνται σε αντάλλαγμα. Ποιος καλύτερος τρόπος λοιπόν υπάρχει από το να δώσουν και να εισπράξουν αγάπη δίνοντας στους αγαπημένους τους ένα τέλειο δώρο;

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Θεωρούνται εγωκεντρικοί, όχι άδικα. Εύλογη η απορία σου να τους διαβάζεις ως γαλαντόμους, όμως η εξήγηση είναι πάρα πολύ απλή: Όπως θέλουν να ανταμείβονται για τη σκληρή δουλειά, έτσι θέλουν να κερδίζουν και την εκτίμηση των άλλων, ακόμα κι αν χρειαστεί κατά κάποιο τρόπο να τους δωροδοκήσουν. Το δούναι και λαβείν μπορεί να μην είναι η καλύτερή τους, όμως η άμεση ικανοποίηση είναι και έτσι εξηγείται το τι βρίσκουν στην ανταλλαγή δώρων. Άσε που ο ανταγωνισμός κυλάει στο αίμα τους, οπότε το «θέμα δώρο» το αντιμετωπίζουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σοβαρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.