ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Δεν κάνουν πισωγυρίσματα: Αυτά είναι τα πέντε ζώδια που δεν γυρνούν στους πρώην τους

Δεν κάνουν πισωγυρίσματα: Αυτά είναι τα πέντε ζώδια που δεν γυρνούν στους πρώην τους

Αυτά είναι τα πέντε ζώδια που θα επέστρεφαν σε πρώην τους μόνο αν πάγωνε η κόλαση.

Αιγόκερως

Αν μη τι άλλο, οι Αιγόκεροι είναι γνωστοί για την αποφασιστηκότητά τους. Όπως το βλέπουν, η επιστροφή σε κάποιον που γνωρίζουν ότι δεν θα είναι καλό για αυτούς, θα ήταν απλώς χάσιμο χρόνου και ενέργειας. Ως ζώδιο της Γης, ο Αιγόκερως είναι προσγειωμένος, που σημαίνει ότι δεν έχει καθόλου χρόνο για αστάθεια.

Κριός

Το «άγριος» είναι η πρώτη λέξη που έρχεται στο μυαλό όταν σκεπτόμαστε έναν Κριό. Όταν ένας Κριός ερωτεύεται, πέφτει στα πατώματα αλλά μόλις μπεις σε έναν καυγά με έναν Κριό, μοιάζει περισσότερο με τον Άρη, τον θεό του πολέμου. Με βάση αυτό, έρχεται ένα σημείο όπου ο Κριός δεν είναι απλώς ευέξαπτος: Έχει τελειώσει απολύτως με την κατάσταση.

Λέων

Δεν έχει σημασία τόσο γιατί χωρίσες με έναν Λέοντα. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι αν η σχέση σας δεν πήγε καλά, πιθανότατα έχεις πληγώσει λίγο το εγώ του. Ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά του ζωδιακού κύκλου είναι ότι ο Λέων είναι στην πραγματικότητα εξαιρετικά ευαίσθητος, όσο φασαριόζος και άφοβος και αν φαίνεται. Το να προδώσεις έναν Λέοντα, προδίδεις την εμπιστοσύνη του και δεν υπάρχει γυρισμός.

Παρθένος

Ένας Παρθένος που σε κόβει από τη ζωή του μετά από ένα χωρισμό, μοιάζει με δικαστική απόφαση. Δεν έχει σημασία τι οδήγησε στον χωρισμό – αυτό που έχει σημασία είναι ότι, στο μυαλό ενός Παρθένου, η επιδίωξη μιας σχέσης με έναν πρώην είναι παράλογη. Και θα ήταν ακόμη πιο παράλογο να επιστρέψει σε πρώην και να προσπαθήσει να το κάνει να λειτουργήσει.

Σκορπιός

Αν έχεις ποτέ τελειώσει μια σχέση με έναν Σκορπιό, τότε ξέρεις ότι δεν αστειεύεται. Όχι μόνο ένας Σκορπιός δεν θα επιστρέψει σε έναν πρώην, αλλά θα κατηγορήσει τον εαυτό του για τον χωρισμό. Δεν είναι ότι δεν θα αναγνωρίσει το λάθος του – σίγουρα θα σου το πει. Αλλά θα κατηγορήσει τον εαυτό του για το ότι δεν είδε το τέλος να έρχεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.