Ζώδια: Πως θα επηρεαστούν από τη νέα σελήνη και την ηλιακή έκλειψη Ιουνίου;

Ζώδια: Πως θα επηρεαστούν από τη νέα σελήνη και την ηλιακή έκλειψη Ιουνίου;

Η αυριανή ηλιακή έκλειψη, είναι η τελευταία για αυτό το καλοκαίρι και θα πρέπει να σημειωθεί πως συμβαίνει ταυτόχρονα με την νέα σελήνη, στο ζώδιο των Διδύμων.

Αυτή την περίοδο θα επικρατεί η σύγχυση, οι ψευδείς ειδήσεις, η εξαπάτηση, ενώ θα είναι δύσκολη και η επικοινωνία με τους άλλους. Παράλληλα, επηρεάζεται η κρίση μας και ίσως ωραιοποιούμε ανθρώπους και καταστάσεις που μπορεί να κρύβουν άλλα πράγματα από πίσω.

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό για κάθε ζώδιο;

Κριός

Η δύναμη των λέξεων είναι αναμφισβήτητη. Αν προσπαθείς να εξηγήσεις κάτι και υπάρχει δυσκολία στην κατανόηση, γιατί δεν δοκιμάζεις έναν διαφορετικό τρόπο; Η ηλιακή έκλειψη επηρεάζει το κομμάτι της επικοινωνίας σου για αυτό θα πρέπει να προσέχεις πώς εκφράζεσαι και επικοινωνείς τις ιδέες και τις προτάσεις σου.

Ταύρος

Η νέα σελήνη και η ηλιακή έκλειψη αφορά τη σχέση σου με τα χρήματα. Αντί να αναζητάς μόνο νέους πόρους εσόδων, δοκίμασε να επαναπροσδιορίσεις και να αξιοποιήσεις όσα ήδη έχεις. Οι πιθανότητες να μπορείς να κερδίσεις αρκετά είναι πολλές. Πρόσεξε και μελέτησε πολύ οικονομικές προτάσεις που ίσως γίνουν αυτό το διάστημα.

Δίδυμοι

Η έκλειψη γίνεται στο ζώδιό σου και επηρεάζει την εξέλιξη της ζωής σου. Είσαι έτοιμη για αλλαγές; Η έκλειψη και η νέα σελήνη φέρνουν ανατροπές σε όλους τους τομείς. Τώρα θα ξεκινήσει μία νέα πορεία η οποία θα ορίσει και το μέλλον σου. Πλέον, θα έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και αυτό θα το αντιλαμβάνονται και οι γύρω σου.

Καρκίνος

Αυτή την περίοδο μπορεί να υπάρχει σύγχυση ανάμεσα σε όσα αντιλαμβάνεσαι και όσα συμβαίνουν. Υπάρχει αρκετό παρασκήνιο, όχι απαραίτητα κακό, όμως. Μην φοβηθείς να απελευθερωθείς από άτομα και καταστάσεις που σε πιέζουν και σε κρατούν εγκλωβισμένη. Άκου το ένστικτό σου και αν χρειαστεί μείνε για λίγο μόνη. Επούλωσε παλιές πληγές και χαμογέλασε.

Λέων

Όταν ένας άνθρωπος μπαίνει στη ζωή μας δεν ξέρουμε αν θα είναι για λίγο ή για πάντα. Είναι ακόμη πολύ νωρίς να πεις με σιγουριά τι από τα δύο συμβαίνει με τα άτομα που γνώρισες πρόσφατα. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις ούτε στα προσωπικά ούτε στα επαγγελματικά.

Παρθένος

Περίμενε αλλαγές στην καριέρα σου. Λόγω του ανάδρομου Ερμή μπορεί να καθυστερήσουν, αλλά στο επόμενο εξάμηνο αναμένονται πολλές ανατροπές. Η έκλειψη και η νέα σελήνη σηματοδοτούν το τέλος και την αρχή μια κατάστασης. Πλέον, έρχεσαι σε μεγαλύτερη επαφή με όσα σημαίνουν πολλά για σένα και σταματάς να σκορπάς την ενέργειά σου εδώ και εκεί.

Ζυγός

Αυτή η περίοδος σου δείχνει πόσα περισσότερα μπορείς να μάθεις. Τώρα έχεις τόσες πολλές ερωτήσεις, αλλά φοβάσαι να τις εκφράσεις μήπως και φανείς αγαθή ή ανόητη. Μην αφήσεις τον φόβο να σε κυριεύσει.

Σκορπιός

Κατά περιόδους μπορεί να παίρνεις πολύ σοβαρά τις προσωπικές σου σχέσεις, που ξεχνάς να χαίρεσαι. Αυτή την περίοδο είναι προτιμότερο να λειτουργείς με βάση το χιούμορ, αλλά και να σταχυολογήσεις ανθρώπους και καταστάσεις.

Τοξότης

Tις προσωπικές σου σχέσεις επηρεάζει η νέα σελήνη – ηλιακή έκλειψη, Τοξότη. Θα αναζητήσεις εκείνες που σε γεμίζουν και θα αφήσεις στην άκρη εκείνες που νιώθεις να σε πνίγουν. Επίσης, μη διστάσεις να ζητήσεις τη γνώμη κάποιου που γνωρίζει περισσότερα, αν δεις πως ένα θέμα στη δουλειά σε δυσκολεύει.

Αιγόκερως

Ο χρόνος είναι χρήμα. Τώρα είναι η ώρα για να οργανώσεις την καθημερινότητά σου και να καταφέρεις να μην αφιερώνεις όλη σου την ώρα μόνο στη δουλειά. Προσπάθησε να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα ή να αλλάξεις τη διατροφή σου. Αν όλο το βάρος “πέφτει” στην εργασία, πώς θα νιώθεις καλά;

Υδροχόος

Γιατί να μένεις στα ίδια και τα ίδια; Σε χαρακτηρίζει η περιέργεια και η αγάπη για τη μάθηση, οπότε δεν θα είναι δύσκολο να βρεις κάτι καινούριο και ενδιαφέρον να κάνεις. Δοκίμασε κάτι που δεν έχεις ξανακάνει, ακόμα κι αν νομίζεις ότι αυτή δεν είναι η ευκαιρία σου για να λάμψεις.

Ιχθύες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το σπίτι και η οικογένεια είναι πολύ σημαντικά για εσένα. Προσπάθησε να μην παίρνεις πολύ σοβαρά, όμως, όσα συμβαίνουν. Χρειάζεσαι λίγο χιούμορ. Αυτοσαρκάσου και θα δεις πως θα ανοίξουν μονοπάτια που ούτε γνώριζες ότι υπάρχουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.