ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σίγουρα θα περάσεις καλά μαζί τους: Αυτά είναι τα δύο ζώδια που είναι πάντα η «ψυχή» του πάρτι

Σίγουρα θα περάσεις καλά μαζί τους: Αυτά είναι τα δύο ζώδια που είναι πάντα η «ψυχή» του πάρτι

Μήπως ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια που είναι πάντα… party animals;

Ζυγός

Η κοινωνική πεταλούδα του ζωδιακού δεν θα μπορούσε να μην είναι καλεσμένη σε όλα σχεδόν τα πάρτι της πόλης. Οι Ζυγοί είναι πολύ κοινωνικά ζώδια. Η σχέση (φιλική ή ερωτική) σημαίνει συνεχείς προσκλήσεις σε events. Η γοητεία τους, το ανοιχτό τους πνεύμα και η θετική τους αύρα κερδίζουν τους άλλους και τους κάνουν την ψυχή της παρέας και του πάρτι.

Τοξότης

Θα βρεις αυτό το φιλικό ζώδιο σε κάθε VIP εκδήλωση, σε κάθε πάρτι και χαρά. Αγαπά την περιπέτεια και σιχαίνεται τη ρουτίνα. Σκέφτεται έξω από τα τετριμμένα και η φωτεινή προσωπικότητά του κεντρίζει πάντα τους άλλους. Γι’ αυτό άλλωστε όλοι τους θέλουν δίπλα τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.