ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Καλύτερα να τα προτιμήσεις: Αυτά είναι τα τέσσερα λιγότερο άπιστα ζώδια

Καλύτερα να τα προτιμήσεις: Αυτά είναι τα τέσσερα λιγότερο άπιστα ζώδια

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα 4 ζώδια που είναι λιγότερο πιθανό να απιστήσουν, οπότε να έχεις μειώσει εξ αρχής τις πιθανότητες.

Κριός

Ο Κριός είναι αφοσιωμένος στον σύντροφό του χωρίς αμφιβολία και είναι το ζώδιο που είναι λιγότερο πιθανόν να απιστήσει.

Μερικές φορές μπορεί να φαίνεται ως αγενής και σκληρός, καθώς δεν είναι και ο καλύτερος όταν πρόκειται να εκφράσει την αγάπη και τη δέσμευσή του στον σύντροφό του. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σε μια παράνομη σχέση.

Είναι πιστός πέρα για πέρα. Επιπλέον, ξέρει πόσο φρικτά θα ένιωθε αν ήταν εκείνος που ήταν το θύμα απιστίας και δεν θα μπορούσε ποτέ να βάλει άλλο άτομο σε αυτήν την κατάσταση.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι μακράν ένα από τα πιο πιστά ζώδια και είναι το δεύτερο λιγότερο πιθανό από όλα τα ζώδια να απιστήσει.

Η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα για αυτόν και πάντα αναζητά σταθερή και συναισθηματική υποστήριξη. Του αρέσει να αισθάνεται άνετα και ασφαλής και η απιστία θα τον έκανε να νιώθει άγχος και να βρίσκεται στην τσίτα όλη την ώρα.

Παρθένος

Ο Παρθένος δεν σκέφτεται ποτέ να απομακρυνθεί από το άτομο που είναι δίπλα του. Ίσως επειδή με το ήδη απασχολημένο πρόγραμμα του δεν μπορεί καν να σκεφτεί να ξεκινήσει κάτι κρυφό με κάποιον άλλο.

Ο Παρθένος είναι ένα ειλικρινές ζώδιο που μπορείς να εμπιστευτείς και, στο τέλος, εάν είναι δυσαρεστημένος, θα στο πει και θα τερματίσει τη σχέση αντί να σε απατήσει. Δεν είναι οπαδός του δράματος και δεν πρόκειται να γίνει η πηγή του στη ζωή του.

Ταύρος

Ο λόγος που ο Ταύρος δεν θα απατήσει είναι ότι το να παραμείνει πιστός στον σύντροφό του τον ωφελεί περισσότερο.

Το να έχει μια σχέση, σημαίνει ότι πρέπει να κάνει μια προσπάθεια με ένα άτομο και δεν πρόκειται να ξοδέψει επιπλέον ενέργεια σε μια παράνομη σχέση και να ψάχνει συνέχεια δικαιολογίες .

Ναι, ο Ταύρος ειλικρινά είναι πολύ τεμπέλης για να το σκεφτεί καν για απιστία. Αλλά αυτό είναι καλό, σωστά; Εγωιστικό, ίσως, αλλά καλό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.