ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αγχώνονται με το παραμικρό: Αυτά είναι τα δύο πιο ευθυνόφοβα ζώδια

Νοιώθουν ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν εύκολα

Αγχώνονται με το παραμικρό: Αυτά είναι τα δύο πιο ευθυνόφοβα ζώδια

Υπάρχουν δύο συγκεκριμένα ζώδια τα οποία αποφεύγουν συνεχώς να πάρουν την οποιαδήποτε ευθύνη επάνω τους.

Αγχώνονται με το παραμικρό και νοιώθουν ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν εύκολα και προτιμούν να αποφεύγουν είτε διακριτικά είτε ξεκάθαρα κάθε πιθανή τέτοια κατάσταση.

Όπως και η προηγούμενη κατηγορία ζωδίων, είναι κάτι που κάνουν από την παιδική τους ηλικία και δεν καταλαβαίνουν ότι είναι λάθος.

Είναι μία πτυχή του χαρακτήρα τους ωστόσο σε πάρα πολλές περιπτώσεις δημιουργεί πολλά προβλήματα τόσο στην καθημερινότητά τους όσο και στις διαπροσωπικές τους σχέσεις.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά ποια είναι εκείνα τα ζώδια που σε όλη τους την ζωή είναι εντελώς ευθυνόφοβα:

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι γενικότερα είναι ζώδια που λατρεύουν την καλοπέραση και οι ευθύνες για εκείνους είναι μία λέξη άγνωστη. Αποφεύγουν συνεχόμενα να αναλαμβάνουν πράγματα και ευθύνες και δεν θέλουν να φορτώνουν το μυαλό τους με περιττά κατά την γνώμη τους πράγματα.

Γενικότερα πάντα βρίσκουν μία δικαιολογία για να μην κάνουν κάποια δουλειά και πολλές φορές προκειμένου να την αποφύγουν επιλέγουν ακόμη και να εξαφανιστούν εντελώς από προσώπου γης.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι αρκετά ανέμελοι άνθρωποι που φαντάζονται συνεχώς τον εαυτό τους χωρίς έννοιες και υποχρεώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάτι τέτοιο φυσικά είναι ανέφικτο με αποτέλεσμα απλά να κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να μην αναλαμβάνουν πράγματα και να μην έχουν ευθύνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.