Καλή Σαρακοστή κι ο Θεός να βάλει το χέρι του...

Ανάδρομος ο Ερμής από τις 26 Φεβρουαρίου: Το μοναδικό ζώδιο που θα την «γλυτώσει»

Αυτό το ζώδιο δοκιμάστηκε για χρόνια - Αξίζει, για μια φορά, να ευνοηθεί

Ανάδρομος ο Ερμής από τις 26 Φεβρουαρίου: Το μοναδικό ζώδιο που θα την «γλυτώσει»

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από τις 26 Φεβρουαρίου έως τις 20 Μαρτίου, γεγονός το οποίο θα σημάνει κακές ειδήσεις για όλα τα ζώδια του κύκλου, εκτός από ένα και μοναδικό που θα ευνοηθεί.

Έπειτα από χρόνια έντονης και «βαριάς» ενέργειας στο ζώδιό του, αυτή η περίοδος θα του φανεί τόσο απλή.Μετά από χρόνια κατά τα οποία ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας δοκίμασαν την αντοχή και την αποφασιστικότητά τους, οι Ιχθύες έχουν λόγο να χαίρονται, γιατί αυτή τη αυτή τη φορά, ο ανάδρομος Ερμής λειτουργεί υπέρ τους.

Έτσι λοιπόν, και καθώς η αναδρομή πορεία πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου στο ζώδιό τους, τους δίνεται η ευκαιρία να ρίξουν μια πιο προσεκτική ματιά σε πολλά από τα παράξενα πράγματα που τους συνέβησαν τα τελευταία χρόνια.

Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας

Για να αξιοποιήσουν στο έπακρο αυτή την περίοδο, οι Ιχθύες καλούνται να εμπιστευτούν τη δυνατή τους διαίσθηση, ιδιαίτερα τώρα που η «ομίχλη» της ενέργειας του Ποσειδώνα αρχίζει να διαλύεται. Παρότι μπορεί να είναι δύσκολο, το να μάθουν να ακούν το ένστικτό τους θα τους βοηθήσει να μην πέσουν ξανά θύματα εκμετάλλευσης ή ψευδαισθήσεων στο μέλλον.

Όπως επισημαίνει ο αστρολόγος Ίβαν Ναθιάνελ Γκριμ σε ένα βίντεό του, «αυτός ο Ανάδρομος θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει πρώτα να σκεφτείτε τον εαυτό σας πριν βοηθήσετε τους άλλους». Αυτό γίνεται πλέον ευκολότερο, αφού η βαριά ενέργεια του Κρόνου δεν σας επιβαρύνει όπως παλιά.

Είτε πρόκειται για φίλο είτε για αγαπημένο πρόσωπο, η έντονα επικριτική του στάση μπορεί να σας οδήγησε στην εσωστρέφεια και την απομάκρυνση από καθημερινά πράγματα. Ωστόσο, από εδώ και πέρα, αναμένεται να σταματήσετε να είστε αυστηροί με τον εαυτό σας και αν περιμένατε να γίνει κάποιο «θαύμα», αυτή ίσως είναι η στιγμή σας.

Μια περίοδος απελευθέρωσης και ξεκαθαρίσματος

Γι’ αυτό είναι κρίσιμο οι Ιχθύες να μπουν σε αυτή τη φάση με θάρρος. Παρότι ο ανάδρομος Ερμής ακούγεται συχνά τρομακτικός, δεν χρειάζεται να είναι πάντα. Αν κινηθούν σωστά, αυτή μπορεί να είναι η περίοδος κατά την οποία θα βρουν επιτέλους τη φωνή τους.

Για τους Ιχθύες, αυτή η περίοδος δεν είναι εμπόδιο, αλλά μια βαθιά ευκαιρία αυτογνωσίας, ενδυνάμωσης και εσωτερικής αποκατάστασης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.