ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που ζηλεύουν τις επιτυχίες των άλλων

Δεν μπορούν να δεχτούν ότι κάποιος άλλος κατάφερε κάτι σημαντικό

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που ζηλεύουν τις επιτυχίες των άλλων

Η αποδοχή της επιτυχίας των άλλων είναι δείγμα ανωτερότητας, ωστόσο κάποια ζώδια φαίνεται πως δεν τα καταφέρνουν και τόσο καλά σε αυτό!

Δεν μπορούν να δεχτούν ότι κάποιος άλλος κατάφερε κάτι σημαντικό, ούτε θα δουν «με καλό μάτι» τη χαρά του διπλανού τους, καθώς κατά βάθος ζηλεύουν την επιτυχία και τα υλικά αγαθά των άλλων.

Κριός

Ο Κριός θέλει να έχει πάντα την πρώτη θέση, δε δέχεται την ήττα και λειτουργεί πάντα ανταγωνιστικά μέχρι να κερδίσει αυτό που θέλει. Θα ζηλέψει το όμορφο αμάξι του φίλου του, μια καλύτερη δουλειά από τη δική του ή ακόμα και ένα ταξίδι που έκανε κάποιος, ενώ εκείνος έμεινε σπίτι.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θα ζηλέψει την επιτυχία σου, αλλά εσύ δεν θα το πάρεις… χαμπάρι. Αυτό το ζώδιο δεν αποκαλύπτει ποτέ τις σκέψεις του και πολύ δύσκολα θα καταλάβεις τι σκέφτεται. Οπότε δεν μπορείς να ξέρεις, αν όντως χαίρεται με την χαρά σου και την επιτυχία σου ή αν κατά βάθος ζηλεύει. Βασικές πηγές της ζήλειας του είναι το χρήμα και ο έρωτας.

Τοξότης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τοξότης θα ζηλέψει όταν καταφέρει κάποιος να κατακτήσει έναν στόχο που εκείνος δεν μπορεί να τον πετύχει. Αυτό το ζώδιο μπορεί να μην νιώθει έντονη ζήλεια στα αισθηματικά του, είναι όμως ο άνθρωπος που θα ζηλέψει πολύ τα υλικά αγαθά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.