ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά είναι τα έξι ζώδια που λένε τα περισσότερα ψέματα

Μήπως ανήκει το δικό σου στη λίστα;

Αυτά είναι τα έξι ζώδια που λένε τα περισσότερα ψέματα

Τα παρακάτω έξι ζώδια, σύμφωνα με την αστρολογία, λένε περισσότερα ψέματα συγκριτικά από τα υπόλοιπα.

Μήπως ανήκει το δικό σου στη λίστα;

Δίδυμοι

Αν και οι Δίδυμοι δεν θα είναι ποτέ τόσο δόλιοι όσο ο Σκορπιός, όταν πρόκειται για χειραγώγηση και ψέματα, έχουν σίγουρα ταλέντο. Όπως και με τους Σκορπιούς οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι οι Δίδυμοι είναι ψεύτες. Ωστόσο, επειδή οι Δίδυμοι είναι τόσο διασκεδαστικοί και δημιουργικοί, είναι απλώς ένα αποδεκτό μέρος της προσωπικότητάς τους.

Δυστυχώς, οι Δίδυμοι δεν ξεφεύγουν τόσο εύκολα από την κριτική όταν πρόκειται για την τάση τους να λένε ψέματα.

Καρκίνος

Ναι, ο Καρκίνος είναι απόλυτος ψεύτης, αλλά σε αντίθεση με τα άλλα ζώδια που βρίσκονται σε αυτή τη λίστα μέχρι στιγμής, τα ψέματά του δεν έχουν σκοπό να πληγώσουν ή να τους βοηθήσουν να πάρουν αυτό που θέλουν.

Όταν πρόκειται για τα ψέματα των Καρκίνων, πρόκειται περισσότερο για υπερβολές και την αδυναμία τους να δουν την πραγματική εκδοχή των γεγονότων. Έτσι, ενώ εξακολουθούν να είναι από τους μεγαλύτερους ψεύτες του ζωδιακού κύκλου, τουλάχιστον τα ψέματά τους είναι ακίνδυνα… συνήθως.

Ζυγός

Ο συνδυασμός γοητείας και χειριστικότητας κάνει τους Ζυγούς σπουδαίους ψεύτες. Λένε ψέματα για να ξεφύγουν από μπελάδες. Λένε ψέματα για να φανούν καλύτεροι από ό,τι είναι και λένε ψέματα για να πάρουν αυτό που θέλουν. Βασικά, πάντα λένε ψέματα.

Αλλά αν και είναι λίγο πολύ ένα κινούμενο ψέμα η αναποφασιστικότητά των Ζυγών τους δυσκολεύει να παρακολουθούν τα ψέματά τους και να δεσμεύονται σε αυτά χωρίς να προσπαθούν να αλλάξουν ένα ψέμα που έχουν ήδη πει. Πριν το καταλάβουν, έχουν πει μια σειρά από διαφορετικά ψέματα αλλά το καθένα είναι εξίσου πιστευτό με το επόμενο.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα ζώδια που λένε τα περισσότερα ψέματα. Ειλικρινά, εκπλήσσεται κανείς; Είμαι σίγουρος ότι εσύ, Σκορπιέ, δεν εκπλήσσεσαι ούτε στο ελάχιστο.

Ως το πιο δόλιο ζώδιο που ξέρει να χειραγωγεί τους άλλους δεν είναι σημαντική είδηση ότι ξέρει να λέει ψέματα. Όταν πρόκειται για ψέματα, ο Σκορπιός υπερέχει με τρόπους που κανένα άλλο ζώδιο δεν μπορεί καν να ανταγωνιστεί.

Αλλά το θέμα με τους Σκορπιούς είναι ότι είναι τόσο καλοί στο ψέμα που ακόμα και αυτοί δυσκολεύονται να ξεχωρίσουν τα γεγονότα από τη φαντασία μετά από λίγο.

Υδροχόος

Όπως και στην περίπτωση του Καρκίνου, τα ψέματα του Υδροχόου δεν έχουν σκοπό να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά.

Ως επί το πλείστον, ο Υδροχόος λέει ψέματα για να διατηρήσει την ειρήνη και για να μην πληγώσει κανέναν. Αν και αυτό είναι πράγματι ευγενικό εκ μέρους τους, αυτά τα ψέματα μπορεί συχνά να γυρίσουν μπούμερανγκ όταν η αλήθεια μιας κατάστασης έρθει στο φως.

Έτσι, όλα αυτά τα ψέματα που λέει διαρκώς ο Υδροχόος είναι απλώς «τσιρότα» μέχρι κάποιος να έχει το θάρρος να είναι ειλικρινής.

Ιχθύες

Αν και μπορεί να είναι εύκολο να απορρίψει κανείς τους Ιχθύες ως μια καλλιτεχνική, ευαίσθητη ψυχή, η πραγματικότητα είναι ότι κάτω από αυτό κρύβεται ένας μικρός διάβολος που θα πει ψέματα για να πάρει αυτό που θέλει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με την ικανότητά τους να είναι πολύ πιο διαισθητικοί από τα περισσότερα ζώδια, οι Ιχθείς γνωρίζουν ακριβώς ποια ψέματα να πουν και πώς να τα πουν για να πάρουν αυτό που θέλουν από σχεδόν κάθε κατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.