ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Αυτά είναι τα πιο άτυχα ζώδια του Ιουνίου

Έρχονται δύσκολες ημέρες

Αυτά είναι τα πιο άτυχα ζώδια του Ιουνίου

Για ορισμένους ανθρώπους ο φετινός Ιούνιος δεν θα είναι και τόσο ευχάριστος και αυτό γιατί τα άστρα δεν τους ευνοούν.

Αν ανήκεις σε κάποιο από τα ζώδια που θα αναφέρουμε παρακάτω, να ξέρεις ότι πρέπει να οπλιστείς με αρκετή υπομονή και ψυχραιμία.

Δεν χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια θέματα σου παρουσιαστούν!

Με συννεφιά και κρύο θα είναι ο Ιούνιος για σένα που ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια και δεκαήμερα ή έχεις σε αυτά τον Ωροσκόπο σου:

ΔΙΔΥΜΟΙ, ΠΑΡΘΕΝΟΙ, ΤΟΞΟΤΕΣ, ΙΧΘΥΕΣ: Πούλημα και ξεπούλημα
Σκούρα τα πράγματα για σένα που ανήκεις στα παραπάνω ζώδια και είσαι του β’ ή του γ’ δεκαημέρου. Ας ξεκινήσουμε με τον Κρόνο στους Ιχθύς, που μετέχει και στη Νέα Σελήνη του Ιουνίου (6/6) και μέχρι τις 12, με τα τετράγωνά του με Ήλιο, Ερμή και Αφροδίτη στους Διδύμους θα σε γεμίσουν στρες, πίεση και προβλήματα, είτε στη σχέση είτε στη δουλειά και το σπίτι σου.

Τα χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν και δε θα μπορείς να αναβάλλεις τίποτα. Δεν αποκλείεται κιόλας να οδηγηθείς σε “λύση” που είναι αναγκαία κι όχι επιθυμητή. Μετά, κάνει την εμφάνισή του ο Ποσειδώνας, που θα μπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα και θα σε κάνει να χάσεις τα αβγά και τα καλάθια στους τομείς που αναφέραμε παραπάνω. Εξαπατήσεις, αυταπάτες και “πούλημα” να τα περιμένεις.

Σαν να μη σου έφταναν αυτά, ο Άρης, που μπαίνει στον Ταύρο στις 9/6, θα επηρεάσει και την υγεία (σωματική και ψυχική), τη δουλειά ή τις σχέσεις σου με συγγενείς και γνωστούς, οπότε θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να μην αφαιρείσαι ή βιάζεσαι γιατί τα μικροατυχήματα καραδοκούν. Και λίγα λόγια! Μπας και αποφύγεις τον τσακωμό!

ΣΚΟΡΠΙΟΙ, ΤΑΥΡΟΙ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Στενεύει ο κλοιός
Εσύ που ανήκεις σε ένα από τα παραπάνω ζώδια και είσαι του β’ ή του γ’ μπαίνεις στο κάδρο γιατί κατ’ αρχάς θίγεσαι και ερωτικά και οικονομικά. Πρόσεξε, λοιπόν και μην πετάς στα σύννεφα, ούτε να έχεις μεγάλες απαιτήσεις, μήπως και σώσεις την παρτίδα.

Από την άλλη, κάποια έξοδα ανεπιθύμητα δε θα τα γλιτώσεις κι αν είχες φορτώσει στον κόκορα εκκρεμότητες με δημόσιο, πιστωτικά ιδρύματα ή ασφάλειες, τότε να ξέρεις ότι ο κλοιός γύρω σου θα στενέψει.

Τα καμπανάκια θα ηχήσουν στις 6/6 με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, που έχει μαζί της και τον Κρόνο στους Ιχθύς, οπότε αν είσαι του β’ δεκαημέρου, θα προσγειωθείς ανώμαλα. Υπερβολικές προσδοκίες και φαντασία επίσης πληρώνονται, αν είσαι του γ’ δεκαημέρου, κυρίως των τελευταίων ημερών, καθώς δεν αποκλείεται να “ξυπνήσεις” απότομα από το όνειρο.

Όσον αφορά στα των σχέσεων, τα επαγγελματικά ή την οικογένεια και το σπίτι σου, με την άφιξη του Άρη στον Ταύρο, στις 9/6, η αναστάτωση είναι δεδομένη. Μια πίκρα είναι αναμενόμενη, αν είσαι των πρώτων ημερών, με μια… ξανάστροφη 11, εξ αιτίας του τετραγώνου του με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, που θα φέρει και ένα οριστικό τέλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από εκεί και πέρα, εσείς του β’ θα πάρετε τη σκυτάλη, με διεκδικήσεις, καβγάδες και ζημιές που θα σας βγάλουν από τα ρούχα σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.