ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Αυτά είναι τα πιο μίζερα ζώδια – Γκρινιάζουν και έχουν αρνητική ενέργεια

Αναζητούν την ευτυχία στη δυστυχία των άλλων

Αυτά είναι τα πιο μίζερα ζώδια – Γκρινιάζουν και έχουν αρνητική ενέργεια

Η θετική ψυχολογία, που μας παρακινεί να είμαστε αισιόδοξοι και να κάνουμε θετικές σκέψεις, δεν φαίνεται να αγγίζει τα παρακάτω ζώδια τα οποία είναι «προγραμματισμένα» να νιώθουν δυστυχισμένα.

Δείτε αναλυτικά:

Σκορπιός: Δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από τη λίστα αυτό το ζώδιο. Να πούμε ότι αναζητά την ικανοποίηση μέσα από διάφορες δραστηριότητες, όπως την άσκηση, την υγιεινή διατροφή αλλά και την ανάγνωση καλών βιβλίων, αλλά πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο από άλλα μέλη του ζωδιακού κύκλου.

Ταύρος: Θέλει να είναι ευτυχισμένος, αλλά το πρόβλημα είναι ότι σαμποτάρει διαρκώς τον εαυτό του και καταλήγει να βάζει αυτογκόλ στην καρδιά του. Η αυτοκαταστροφική συμπεριφορά του είναι σχεδόν κατάρα, γιατί ο ίδιος δεν καταλαβαίνει τι κάνει συνέχεια λάθος. Όταν όμως τελικά φτάσει την ευτυχία, θα λάμψει σαν καλοκαιρινός ήλιος το μεσημέρι.

Καρκίνος: Δεν μπορεί ποτέ να ευχαριστηθεί τη στιγμή. Θέτει την ευτυχία ως στόχο, αλλά διαρκώς αισθάνεται ότι του λείπει κάτι, οπότε δεν μπορεί να απολαύσει το τώρα. Να θυμάστε, Καρκίνοι, ότι η ευτυχία είναι επιλογή και δεν χρειάζεται να περιμένετε τις τέλειες συνθήκες για να την κατακτήσετε, γιατί, πολύ απλά, δεν θα έρθουν.

Υδροχόος: Αναζητούν την ευτυχία στη δυστυχία των άλλων. Ταυτόχρονα, δεν επιτρέπουν στους γύρω τους να καταλάβουν πώς αισθάνονται οι ίδιοι: Όταν όμως ορθώνετε τείχη, και δεν αφήνετε σε κανέναν να τα περάσει, τότε ουσιαστικά κόβετε το δρόμο σας προς την ευτυχία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρθένος: Η ευτυχία, απλά, δεν προβλέπεται στον τρόπο σκέψης των Παρθένων. Είναι το πιο δυστυχισμένο μέλος του ζωδιακού κύκλου κι αυτό μάλλον οφείλεται στην επικριτική διάθεσή τους τόσο προς τον εαυτό τους όσο και προς τους άλλους. Αν όμως καταφέρετε να μετατρέψετε τον κριτικό που ζει μέσα σας σε οδηγό ζωής, έχετε μια ευκαιρία να νιώσετε ευτυχισμένοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.