ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που είναι πιο πιθανό να χωρίσουν μέσα στον Σεπτέμβριο

Ήρθε η ώρα για κρίσιμες αποφάσεις

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που είναι πιο πιθανό να χωρίσουν μέσα στον Σεπτέμβριο

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας όπου συνήθως παίρνουμε κρίσιμες αποφάσεις για να τερματίσουμε αυτό που ξέρουμε καλά ότι δεν μπορεί πλέον να συνεχιστεί.

Δεν είναι ότι δεν του δώσαμε μια ευκαιρία. Το κάναμε. Και αυτό που μας έδειξε αυτή η ευκαιρία είναι ότι πρέπει να απομακρυνθούμε από τη σχέση που μας πνίγει.

Είναι θέμα επιβίωσης και όχι απλώς μια ανατρεπτική στιγμή στη ρομαντική μας ιστορία. Φθάνει λοιπόν η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε πίσω κάποιους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μας και αυτό θα συμβεί για τα τέσσερα παρακάτω ζώδια, τον Σεπτέμβριο του 2023.

Δίδυμοι

Ο Ερμής στον Δία σου δίνει όλη τη δύναμη που χρειάζεσαι ακριβώς στα μέσα του μήνα και θα τη χρησιμοποιήσεις για να βάλεις σιγά σιγά στον σημερινό σου ρομαντικό σύντροφο, την ιδέα του χωρισμού. Δεν ξέρεις τι να περιμένεις ή πώς θα αντιδράσει σε τέτοιες ειδήσεις, αλλά έχεις ξεπεράσει το σημείο χωρίς επιστροφή. Χρειάζεσαι αυτό για να τελειώσει, γιατί από χαρούμενη και αισιόδοξη, έχεις γίνει ανήσυχη και απελπισμένη και η θλίψη που νιώθεις συνεχίζοντας αυτή τη σχέση, αρχίζει να επηρεάζει άλλους τομείς της ζωής σου… και αυτό δεν είναι καλό.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Παρθένο ξεκινά την κίνηση για εσένα και σε οδηγεί σε ένα μέρος όπου ξέρεις ότι δεν μπορείς να κοιτάξεις πίσω. Εσύ και ο ερωτικός σου σύντροφος έχετε κάνει πολύ δρόμο μαζί, αλλά τα πράγματα έχουν ξεθωριάσει τόσο πολύ που νιώθετε σαν να μην έχετε πια τίποτα κοινό.

Αυτό που συμβαίνει τον Σεπτέμβριο του 2023 για εσένα, είναι ότι έχεις βρει κάτι νέο να απασχολεί τον χρόνο και το μυαλό σου και σημαίνει περισσότερα για εσένα να ακολουθήσεις αυτό το όνειρο παρά να μείνεις και να ποτίσεις το «νεκρό φυτό» που είναι η παρούσα σχέση σου.

Τοξότης

Αυτό που νιώθεις είναι ότι η σχέση στην οποία ήσουν έχει έρθει σε αδιέξοδο και ενώ ήσουν εντάξει με την προσπάθεια να την κάνεις να λειτουργήσει, κατέληξες στο συμπέρασμα ότι κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Σταμάτησες να είσαι ερωτευμένη με τον σύντροφό σου και νιώθεις ότι έχει την ίδια έλλειψη συναισθημάτων και για σένα.

Δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη εδώ, μόνο η τολμηρή αλήθεια που σε κοιτάζει κατάματα και σου λέει ότι δεν έχει πια νόημα να μείνετε μαζί.

Υδροχόος

Υπάρχει πολλή άγρια ​​και αδάμαστη ενέργεια σε εξέλιξη τον Σεπτέμβριο του 2023. Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό, την Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό και τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό, να συμβαίνουν ταυτόχρονα, θα μάθεις μια πολύ πικρή αλλά απαραίτητη αλήθεια : πρέπει να τερματίσεις τη ρομαντική σου σχέση. Τέτοιες αλήθειες είναι σίγουρα δύσκολο να τις δεις κατάματα και δεν θέλεις με τίποτα να πληγώσεις τον σύντροφό σου καθώς είναι, πράγματι, μια ευαίσθητη ψυχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, η «ευαισθησία» του είναι κάτι που δεν μπορείς πλέον να το χρησιμοποιείς ως δικαιολογία για να μείνεις στάσιμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.