ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από τη Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου

Θα νιώσουν λιγότερο τα μεταμορφωτικά αποτελέσματα της Νέας Σελήνης

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από τη Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου

Η τελευταία Νέα Σελήνη του έτους θα ωθήσει στις 12 Δεκεμβρίου τα ζώδια σε μια διασκεδαστική και περιπετειώδη ζώνη που θα τους επιτρέψει να αξιοποιήσουν νέες δυνατότητες και ευκαιρίες. Αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα αυτής της ενέργειας θα γίνουν αισθητά διαφορετικά στα 12 ζώδια.

Για κάποιους, η περίοδος θα σημαίνει μια μεταμόρφωση που θα τους επέτρεπε να αναδυθούν με ένα νέο πρόσωπο μέσα από αυτήν. Η κοσμική αναμόρφωση θα τους δώσει επίσης την ευκαιρία να προσεγγίσουν το επόμενο έτος με μια ανανεωμένη αίσθηση σκοπού και ενέργειας.

Παρακάτω είναι τέσσερα ζώδια που θα νιώσουν λιγότερο τα μεταμορφωτικά αποτελέσματα της Νέας Σελήνης.

Κριός

Αν και δεν είσαι ποτέ αυτή που πρέπει να αποφύγει μια πρόκληση, κάτι σε κρατάει πίσω. Η νέα σελήνη θα σου δώσει την ώθηση να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου και να δοκιμάσεις νέα πράγματα. Θα δεις την αλλαγή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις με τους γύρω σου και θα παρατηρήσεις μια αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο αναφέρεσαι και σε αυτούς.

Ταύρος

Μια νέα αρχή είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι, Ταύρε, και η νέα σελήνη είναι εδώ για να σου δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψεις ξανά τον εαυτό σου με τρόπους που θα σε βοηθούσαν να επιτύχεις τους στόχους σου πιο γρήγορα. Χρειάζεται να είσαι πιο ειλικρινής και να μην κοιτάς πίσω να εντοπίσεις πράγματα που πρέπει να αλλάξουν μέσα σου.

Παρθένος

Ήρθε η ώρα για μια πλήρη ανανέωση, αγαπητέ Παρθένε! Η νέα σελήνη θα σου δώσει την ευκαιρία να εργαστείς όχι μόνο με τον εαυτό σου αλλά και με τον φυσικό χώρο γύρω σου για να τον μεταμορφώσεις με τρόπο που να αντικατοπτρίζει τον εαυτό σου. Απλώς θυμήσου να μην ξαναπέσεις σε παλιά μοτίβα και να συνεχίσεις να προχωράς, ακόμα κι αν σου φαίνεται ως η πιο τρομακτική επιλογή.

Σκορπιός

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επερχόμενη νέα σελήνη θα σε παροτρύνει να κοιτάξεις προς τα μέσα και να είσαι ειλικρινής σχετικά με το πώς ο φόβος σου να αναστατώσεις τους γύρω σου, έχει εμποδίσει την ανάπτυξη του εαυτού σου. Πρέπει να σταματήσεις να βασίζεσαι στην εξωτερική επικύρωση και να πεις «όχι» χωρίς φόβο. Το θάρρος να το κάνεις αυτό, θα έρθει από μέσα σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.