ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την πανσέληνο του Ιουλίου στον Αιγόκερω

Αυτή η πανσέληνος αναδεικνύει την επιθυμία κάθε ζωδίου να επιτύχει στόχους που ευθυγραμμίζονται με τη μακροπρόθεσμη σταθερότητα

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την πανσέληνο του Ιουλίου στον Αιγόκερω

Η πανσέληνος του Ιουλίου ονομάζεται «Φεγγάρι του Ελαφιού», αφού κατά τη διάρκεια του Ιουλίου συνήθως τα κέρατα των αρσενικών ελαφιών βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη εκείνη την περίοδο. 

Πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και αναδεικνύει την επιθυμία κάθε ζωδίου να επιτύχει στόχους που ευθυγραμμίζονται με τη μακροπρόθεσμη σταθερότητα. Ενώ η εποχή του Καρκίνου μάς επιτρέπει να αναζητούμε ενεργά τη συναισθηματική ικανοποίηση, τα άτομα με τον Ήλιο ή άλλους βασικούς πλανήτες σε Κριό, Καρκίνο, Ζυγό και Αιγόκερω θα στρέψουν τις προσπάθειές τους σε επιδιώξεις που απαιτούν πειθαρχία και προετοιμασία, περιορίζοντας τους συναισθηματισμούς.

Κριός

Στη διάρκεια της Πανσελήνου επικεντρώνεστε στην καριέρα σας. Ως ο δραστήριος του ζωδιακού κύκλου, αισθάνεστε πάντα πρόθυμοι να αναλάβετε δράση, και δεδομένου ότι αυτή η πανσέληνος συμβαίνει στον Αιγόκερω – ένα ζώδιο που σας ταιριάζει – θα έχετε απίστευτο κίνητρο να αξιοποιήσετε την παραγωγική ενέργεια που νιώθετε στα εργασιακά σας. Αυτή η πανσέληνος μπορεί να σηματοδοτήσει το τέλος ενός μακροχρόνιου έργου στο οποίο εργάζεστε ή να αποτελέσει το έναυσμα για ένα νέο εγχείρημα. Όπως και να έχει, κύριο μέλημά σας θα είναι οι επαγγελματικοί σας στόχοι.

Καρκίνος

Στις 3 Ιουλίου, η Πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο των ρομαντικών σας σχέσεων, φέρνοντας στο επίκεντρο την επιθυμία σας για σταθερές και με διάρκεια σχέσεις. Αναζητάτε σχέσεις που είναι συνεπείς και ουσιαστικές κι αν αυτό δεν το λαμβάνετε, μάλλον ήρθε η ώρα να δώσετε ένα τέλος. Ίσως συνειδητοποιείτε τώρα τη σημασία των αξιόπιστων δεσμών και αναζητάτε παρηγοριά σε εκείνους που έχουν αποδείξει ότι αποτελούν σταθεροποιητική δύναμη στη ζωή σας. Στηριχτείτε πλήρως στους δεσμούς σας με τους άλλους και σκεφτείτε το πιθανό μέλλον κάποιων άλλων, καθώς για εσάς είναι σημαντικό να νιώθετε ότι τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει τις σχέσεις σας.

Ζυγός

Αλλαγές στην οικογενειακή σας ζωή αναμένονται, με την Πανσέληνο να φέρνει αποφάσεις ανασύνταξης. Η Πανσέληνος του Ιουλίου επικεντρώνει την επιθυμία σας για αξιοπιστία και σταθερότητα στο σπίτι και την ιδιωτική σας ζωή. Αυτή μπορεί να είναι μια κομβική στιγμή για την κατάσταση της ζωής σας, σηματοδοτώντας ενδεχομένως μια αλλαγή κατοικίας ή μια αλλαγή στη δυναμική της οικογένειάς σας. Αυτή είναι μια στιγμή που πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά ποια είναι τα σχέδιά σας για αυτόν τον τομέα της ζωής σας,

Αιγόκερως

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα σχέδια και οι στόχοι που έχετε για τον εαυτό σας είναι πλέον η πρώτη σας προτεραιότητα, και ενώ οι σχέσεις στις οποίες εστιάζετε αυτή τη στιγμή μπορεί να παίζουν σημαντικό ρόλο, θα κληθείτε να βάλετε τον εαυτό σας πάνω απ’ όλα, ανεξάρτητα από τα όποια συναισθήματα έχετε για κάποιο άλλο άτομο. Αυτή η Πανσέληνος είναι η ιδανική στιγμή για να σκεφτείτε τα προσωπικά επιτεύγματα για τα οποία εργάζεστε, αλλά και το πώς οι άνθρωποι στη ζωή σας μπορεί να αποκαλύπτουν τι πραγματικά έχει σημασία για εσάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.