ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που θα δουν το πορτοφόλι τους να αδειάζει αυτή την εβδομάδα

Ίσως, βέβαια, κερδίσουν στην αγάπη

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που θα δουν το πορτοφόλι τους να αδειάζει αυτή την εβδομάδα

Η εβδομάδα που ξεκινάει τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου περιλαμβάνει διάφορες αστρολογικές μετακινήσεις, όπως αυτή του Ήλιου στον Τοξότη και ένα πράγμα που επηρεάζεται πολύ είναι το περιεχόμενο του πορτοφολιού μας.

Τα παρακάτω ζώδια πρέπει να προσέξουν τα οικονομικά τους τις ημέρες που έρχονται, ώστε να τελειώσει όμορφα ο μήνας και να μην πληρώσουν ακριβά τις επιθυμίες τους.

Κριός

Παρότι η εβδομάδα θα ξεκινήσει όμορφα και θα αισθανθείτε να πατάτε γερά στα πόδια σας, την Τετάρτη τα πράγματα μάλλον θα αρχίσουν να δυσκολεύουν και θα αναγκαστείτε να πληρώσετε υποχρεώσεις τις οποίες είχατε ξεχάσει ότι είχατε – δηλαδή το χειρότερο είδος υποχρεώσεων.

Παρθένος

Όλη την εβδομάδα θα είστε χαλαροί στο ζήτημα των χρημάτων, και θα αισθάνεστε ως και περήφανοι που στο τέλος του μήνα θα έχετε ακόμα αποταμιεύσεις. Προσέξτε, όμως, καθώς το ερχόμενο Σάββατο θα προκύψουν έκτακτα έξοδα τα οποία δεν θα μπορέσετε αποφύγετε.

Σκορπιός

Από την αρχή της εβδομάδας θα νιώσετε την οικονομική πίεση να σας απασχολεί παραπάνω από ό,τι θα θέλατε, ωστόσο μέχρι να έρθει το Σαββατοκύριακο θα έχετε καταφέρει να διαχειριστείτε την κατάσταση. Όχι και να αφήσετε κομπόδεμα, τουλάχιστον όμως δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσετε.

Ιχθύες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η οικονομική σας ατυχία θα είναι προσωρινή, καθώς το συγκεκριμένο ζήτημα θα σας δυσκολέψει μόνο τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας. Η οικογένεια θα σας βοηθήσει πολύ και έτσι μέχρι να φτάσει το επόμενο Σαββατοκύριακο θα έχετε λύσει όλα τα τρέχοντα οικονομικά σας προβλήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.