ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που δεν θα… καλοπεράσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Για αυτούς δεν θα είναι η πιο ερωτική ημέρα του χρόνου

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που δεν θα… καλοπεράσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν θα είναι για όλους αυτό ακριβώς που περιμένουν.

Στις 13 Φεβρουαρίου του 2024, ο Άρης συναντά την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα στον Υδροχόος με αποτέλεσμα εντάσεις, διαφωνίες και νευρικότητα να κυριαρχούν – κυρίως στα ωροσκόπια των παρακάτω ζωδίων.

Ταύρος

H σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο φέρνει εντάσεις στα εργασιακά σας, με αποτέλεσμα να επηρεάζονται πολύ και τα προσωπικά σας ζητήματα. Απαιτείται ψυχραιμία και υπομονή για να τα βγάλετε πέρα, καθώς μέχρι τις 22 του μήνα οι ασυνεννοησίες θα είναι πολλές.

Λέων

Και πάλι παίζετε παιχνίδια εξουσίας με το ταίρι σας. Αυτή σας η ανάγκη να είστε διαρκώς στο επίκεντρο, έχει λίγο κουράσει. Σε συνδυασμό με την σύνοδο Αφροδίτης – Άρη – Πλούτωνα οι εντάσεις είναι πολλές και τα νεύρα χτυπούν κόκκινο. Το ερωτικό κλίμα πάει περίπατο και οι χειριστικές συμπεριφορές που υιοθετείτε δεν βοηθούν.

Υδροχόος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εντάσεις, νεύρα, παράπονα και, ίσως, παράνομες σχέσεις: Τίποτα αυτή την ημέρα δεν είναι θετικό για εσάς. Προσπαθείτε να επιβληθείτε στο ταίρι σας και αυτό δεν είναι καλό. Εξοπλιστείτε με υπομονή για να μην χάσετε και αυτά που έχετε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.