ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που είναι πιο ήρεμα

Αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις με σύνεση και ρεαλισμό

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που είναι πιο ήρεμα

Σύμφωνα με τους ειδικούς και τους αστρολόγους, υπάρχουν κάποια ζώδια, τα οποία παραμένουν πάντα ήρεμα και αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις με σύνεση και ρεαλισμό.

Είναι οι άνθρωποι που με την πρώτη ευκαιρία θα αντιδράσουν και θα πάρουν πρώτοι λόγο σε μία αντιπαράθεση, ενώ παράλληλα θα παραδοθούν στο θυμό τους και είναι πολύ πιθανό σε κάποιες περιπτώσεις να ξεφύγουν. Αντίστοιχα, υπάρχουν μερικά άλλα που σε κάθε περίπτωση θα διατηρήσουν την ψυχραιμία τους.

Αυτά τα ζώδια είναι η ήρεμη δύναμη της παρέας που πάντα παραμένουν ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι και δεν αφήνουν ποτέ τον θυμό τους να τους παρασύρει. Ακόμη και αν μέσα τους νοιώθουν να καταρρέουν από κάποια επίθεση εναντίον τους, εκείνα καταφέρνουν να δείχνουν τελείως ψύχραιμα και απαντούν πάντα με ευγένεια.

Ταύρος

Είναι πρώτο στη λίστα με τα πιο ήρεμα ζώδια, καθώς έχει πάρα πολλή υπομονή έτσι είναι σχεδόν απίθανο κάποιος να τον βγάλει εκτός εαυτού. Είναι ιδιαίτερα ψύχραιμοι και σκεπτικοί και έτσι πάντα πριν πουν κάτι είναι σίγουροι ότι είναι το πρέπων και ότι το εκδηλώνουν με τον σωστό τρόπο. Επιπλέον είναι πεισματάρηδες και έτσι πολύ δύσκολα θα επιτρέψουν σε κάποιον να ταράξει την ψυχική τους υγεία.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι πάντα τα ζώδια που θα υποχωρήσουν σε έναν καβγά και δεν θα χαλάσουν την διάθεσή τους εύκολα. Πάντα είναι αρκετά ψύχραιμοι και ακόμη και σε άσχημες συμπεριφορές εκείνοι απαντούν με ευγένεια κρατώντας πάντα ένα επίπεδο. Είναι αρκετά ψύχραιμοι και οι καλοί τρόποι είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά τους.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι στα προβλήματα και τους καβγάδες αντιδρούν πάντα αργά και μεθοδικά και δεν κάνουν παρορμητικές σκέψεις ή λένε πράγματα πάνω στο θυμό τους. Είναι αρκετά δύσκολο κάποιος να τους φέρει εκτός εαυτού και συνήθως ή δεν απαντούν καθόλου σε άσχημες συμπεριφορές ή είναι τόσο υπεράνω, που προσπαθούν να εξηγήσουν στον άλλο το λάθος του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.