Αυτά είναι τα τρία ζώδια που οι σχέσεις τους θα βελτιωθούν τις επόμενες μέρες

Η Αφροδίτη παραμένει στον Ταύρο, με όλες τις πλανητικές κινήσεις να ευνοούν πάρα πολύ τα παρακάτω ζώδια

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που οι σχέσεις τους θα βελτιωθούν τις επόμενες μέρες

Αφήνοντας σιγά σιγά την εποχή των Ιχθύων και υποδεχόμενοι εκείνη των Κριών, η περίοδος που διανύουμε είναι ιδιαίτερα σημαντική και μεταβατική.

Ο Ήλιος περνά στον Κριό, το ίδιο και ο Ερμής, ενώ στο ίδιο ζώδιο σχηματίζεται και Νέα Σελήνη.

Η Αφροδίτη παραμένει στον Ταύρο, με όλες τις πλανητικές κινήσεις να ευνοούν πάρα πολύ τα παρακάτω ζώδια.

Ζυγός

Η νέα εβδομάδα έρχεται να δώσει τέλος σε προβληματικές καταστάσεις και να ευνοήσει νέα ξεκινήματα. Οι επόμενες μέρες ανεβάζουν τη σεξουαλική σας διάθεση και την ποιότητα της σχέσης με τον αγαπημένο σας. Εσείς που δεν είστε σε σχέση πλέον εκτιμάτε τον εαυτό σας και έχετε μάθει πως και στα ερωτικά οι ανατροπές είναι συχνές. Είστε έτοιμες για μια νέα σχέση, η οποία θα σας παρέχει όλα εκείνα που ζητάτε.

Αιγόκερως

Το να νιώσετε καλύτερα δεν έρχεται πάντα με το να μείνετε σε μία σχέση. Μερικές φορές σημαίνει απλώς να αναζητήσετε τη γαλήνη στη ζωή σας, με κάθε τρόπο. Αυτή την εβδομάδα, η ρομαντική σας ζωή βελτιώνεται, αλλά μπορεί να χρειαστείτε λίγο περισσότερο χρόνο για να κατανοήσετε πλήρως τις ευλογίες που έρχονται στο δρόμο σας. Νέες ερωτικές περιπέτειες και γνωριμίες δίνουν ενδιαφέρον στην εβδομάδα σας, ενώ αν και σας πιάνει μια διάθεση εσωστρέφειας ο σύντροφός σας καταφέρνει να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.

Ιχθύες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορεί στην αρχή της εβδομάδας να δώσετε περισσότερη έμφαση στα οικονομικά, αλλά αντιλαμβάνεστε πως πρέπει να δραστηριοποιηθείτε και στους υπόλοιπους τόμεις. Η κοινωνικότητά σας αυξάνεται και προσθέτετε περισσότερους θαυμαστές στη λίστα σας. Πλέον, επανεκτιμάτε τι ακριβώς θέλετε από τη ζωή σας και πώς θα δημιουργήσετε μια πιο ασφαλή σχέση. Καθώς ο Άρης ετοιμάζεται να στραφεί στον Καρκίνο, περιμένετε να βιώσετε περισσότερη χαρά, δέσμευση, ακόμη και την πιθανότητα να διευρύνετε την οικογένειά σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.