ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που σύντομα θα αφήσουν πίσω τους τις τοξικές φιλίες

Θα τις αποχαιρετήσουν άμεσα!

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που σύντομα θα αφήσουν πίσω τους τις τοξικές φιλίες

Εάν έχεις ποτέ αποχωριστεί μια φιλία, ξέρεις πόσο τρομερό μπορεί να είναι. Από πολλές απόψεις, είναι ακόμη χειρότερο από έναν παραδοσιακό χωρισμό ερωτικού ενδιαφέροντος.

Ωστόσο, κάποιες φιλίες πρέπει να τελειώσουν για τη δική μας υγεία και ευτυχία. Αυτά τα τρία ζώδια θα πρέπει επιτέλους να αποχαιρετήσουν τις τοξικές φιλίες τους.

Δίδυμοι

Μην κρατάτε έναν φίλο που καταστρέφει ό,τι αγγίζει μόνο και μόνο επειδή κάνει τη ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα. Κάποια στιγμή απλά θα σε παρασύρουν μαζί τους. Διώξτε τον τοξικό φίλο αυτή την εβδομάδα και αφιερώστε περισσότερη προσοχή στους φίλους που θα μείνουν μαζί σας στα εύκολα και στα δύσκολα.

Καρκίνος

Θα αντέξετε πολλά πριν ξεφορτωθείτε έναν τοξικό φίλο. Εάν σκέφτεστε επιτέλους να απομακρυνθείτε τώρα, πιθανότατα έχουν κάνει αρκετά μπερδεμένα πράγματα που έχετε ήδη υπομείνει για πολύ καιρό. Σταματήστε να βάζετε τον εαυτό σας τελευταίο στη λίστα των ανθρώπων που σας φέρονται απαίσια. Σας αξίζει πολύ καλύτερα από αυτό.

Αιγόκερως

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κύριος λόγος για τον οποίο κρατάτε τοξικούς ανθρώπους στη ζωή σας είναι επειδή έχετε μια ευγενή, αλλά άστοχη ελπίδα ότι μπορείτε να τους διορθώσετε. Τους δίνετε εξαιρετικές συμβουλές για το πώς να φτιάξουν τη ζωή τους, ωστόσο δε φαίνεται να σας ακούν. Έτσι, τους κρατάτε γύρω σας με την ελπίδα ότι τελικά θα τα καταφέρουν. Η αλήθεια είναι ότι κανείς δε θα αλλάξει αν δεν είναι αυτό που θέλει. Δεν μπορείτε να τους κάνετε να αλλάξουν όσο κι αν ενδιαφέρεστε. Αντί να τους κρατάτε κοντά για αυτό που θα μπορούσαν να είναι, πείτε αντίο στις τοξικές φιλίες λόγω του πώς είναι στην πραγματικότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.