ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα ανακαλύψουν μυστικά αυτό το Σαββατοκύριακο

Κάποιες πληροφορίες και νέα ίσως σας αναστατώσουν

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα ανακαλύψουν μυστικά αυτό το Σαββατοκύριακο

Αυτό το Σαββατοκύριακο κάποιες πληροφορίες και νέα ίσως σας αναστατώσουν αλλά πρέπει να θυμάστε πως όλα στη ζωή έχουν ένα λόγο που γίνονται και τα άστρα δεν μπορούν παρά να συμφωνήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενώ η αλλαγή μπορεί πολλές φορές να είναι τρομακτική, ειδικά όταν συμβαίνει σε ένα ζώδιο που δεν είναι μεγάλος οπαδός της αλλαγής), είναι απίστευτα απαραίτητη για την προσωπική σας ανάπτυξη και ό,τι μάθετε αυτό το ΣΚ θα σας οδηγήσει προς τα εκεί…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα νέο δεδομένο που δεν ξέρατε θα σας ταράξει – αλλά αν το καλοσκεφτείτε μπορεί να είναι για καλό – ίσως είναι χρήσιμο για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να σκεφτείτε την πορεία στην οποία βαδίζετε.

ΙΧΘΥΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορεί να αρχίσετε να αισθάνεστε πιο παρακινημένοι και έτοιμοι να αγκαλιάσετε τις επιθυμίες σας. Αυτή είναι η στιγμή που θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο δίνοντας ζωή στις προθέσεις σας, κάνοντας τα πρώτα βήματα προς τους στόχους σας και ενθουσιασμένοι για το ταξίδι που σας περιμένει ό,τι κι αν ανακαλύψετε στην πορεία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.