ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες στις σχέσεις τους αυτή την εβδομάδα

Είναι πιθανότερο να χωρίσουν μέχρι τις 21 Απριλίου

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες στις σχέσεις τους αυτή την εβδομάδα

Την εβδομάδα 15 έως 21 Απριλίου 2024, o Ήλιος περνά στον Ταύρο και σχεδόν όλα τα ζώδια θα βιώσουν κάποιες δυσκολίες στις σχέσεις τους.

Παρόλα αυτά, για κάποιους ο δρόμος που οδηγεί σε αυτή τη θεραπεία είναι και εκείνος που θα τους βάλει να εξετάσουν τις ερωτικές τους σχέσεις, γνωρίζοντας ότι αυτή μπορεί να είναι η εβδομάδα που θα πρέπει να τερματίσουν μία.

Παρακάτω τα ζώδια που είναι πιθανότερο να χωρίσουν μέχρι τις 21 Απριλίου.

Ταύρος

Μπορεί να μην ήταν αυτό που αρχικά αποζητούσατε, αλλά νιώθετε πως αυτό είναι που πρέπει να γίνει για το καλό όλων σας. Πλέον, δεν ανέχεστε τη θλίψη και τη στασιμότητα, γι’ αυτό και θέλετε μια αλλαγή. Η λήξη της σχέσης στην οποία βρίσκεστε τώρα σας προετοιμάζει για κάτι καλύτερο, ενώ ενισχύει την πίστη στον εαυτό σας. Αγκαλιάστε το «τώρα ή ποτέ» και προχωρήστε προς τον απόλυτο σεβασμό στο ποιες είστε πραγματικά.

Καρκίνος

Η εποχή του Κριού ήταν δύσκολη για εσάς, οπότε θα χαρείτε να ξεκινήσει η εποχή του Ταύρου στις 20 Απριλίου. Το μόνο πράγμα που προέκυψε από τον προηγούμενο μήνα ήταν η σαφής συνειδητοποίηση ότι εσείς και το άτομο με το οποίο περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας δεν είναι γραφτό να είστε μαζί. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 15 – 21 Απριλίου 2024, αυτό θα σας γίνει πολύ εμφανές, και πιθανότατα έχει να κάνει με την παρουσία του Ήλιου στον Ταύρου που είναι πιο θετικός για εσάς. Πλέον, δεν είστε χαρούμενες στη σχέση σας και νιώθετε πως δεν αξίζει να προσπαθήσετε για να τη σώσετε. Σε αυτό το σημείο της ζωής σας, δεν είστε σίγουρες ότι θέλετε να παλέψετε για ένα άλλο άτομο, ειδικά για ένα άτομο για το οποίο πραγματικά δεν νοιάζεστε πια τόσο πολύ. Ας είναι λοιπόν έτσι. Αφήστε το να τελειώσει και κάντε χώρο για μια πιο όμορφη σχέση που έρχεται.

Τοξότης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα νιώσετε τόσο ασφαλείς και ικανές να μείνετε μόνες, που θα αναγνωρίσετε ότι το άτομο που έχετε δίπλα σας δεν σας προσφέρει τίποτα. Δεν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας ενώ νιώθετε πως ούτε το ταίρι σας ξέρει ποια πραγματικά είστε. Σας πήρε πολύ καιρό για να μάθετε να απομακρύνεστε από όσα σας πληγώνουν και αυτό το άτομο, πλέον, δεν σας προσφέρει τίποτα θετικό. Καθώς ο Ήλιος περνά στον Ταύρο νιώθετε ανάλαφρα και δυναμικά και καταφέρνετε να βάλετε τη δική σας γαλήνη πάνω από όλα τα άλλα. Συνεχίστε για το καλό σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.