ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα δουν τα λεφτά τους να «κάνουν φτερά» μέσα στο Σαββατοκύριακο

Θα δουν το πορτοφόλι τους να αδειάζει

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα δουν τα λεφτά τους να «κάνουν φτερά» μέσα στο Σαββατοκύριακο

Τα πάνω κάτω στην καθημερινότητα όλων των εκπροσώπων του ζωδιακού φέρνει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Κριό.

Αυτά τα ζώδια, ωστόσο, θα νιώσουν τις συνέπειες αυτής της κίνησης και στην τσέπη τους.

Ταύρος

Η κούρασή σας είναι πολύ μεγάλη και γι’ αυτό δεν φταίει μόνο η δουλειά, αλλά και η προσπάθεια της οικογένειάς σας να ξεφορτωθεί πάνω σας διάφορες υποχρεώσεις που κανείς δεν θέλει (γιατί άραγε;). Αυτός είναι εν μέρει ο λόγος που θα θελήσετε να προσέξετε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας, κάνοντας διάφορα ψώνια και φροντίζοντας την εξωτερική σας εμφάνιση, ένα σπορ το οποίο ενδέχεται να κοστίσει πολύ. Αποφύγετε τις πολύ μεγάλες επενδύσεις, μην έχετε όμως τύψεις για τα έξοδα που κάνατε: Αν δεν φροντίσετε εσείς τον εαυτό σας, μάλλον δεν θα το κάνει κανείς.

Παρθένος

Από εκεί που δεν το περιμένατε, έχουν εμφανιστεί διάφορα έκτακτα έξοδα, και το πιο δύσκολο σε αυτό είναι πως θα αποχωριστείτε χρήματα τα οποία προορίζατε για τη διασκέδασή σας. Δυστυχώς, πολλές φορές πρέπει να κάνουμε πράγματα που δεν μας αρέσουν καθόλου, σε αυτή την περίπτωση όμως πρέπει να δείτε και την ευχάριστη πλευρά. Αν φροντίσετε τα οικονομικά σας όπως πρέπει και κάνετε έναν σωστό προγραμματισμό, από τον επόμενο κιόλας μήνα θα μπορέσετε να βάλετε μπροστά τα σχέδια που έχετε.

Ιχθύες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ψεύτικες υποσχέσεις για αυξήσεις, έξοδα για επισκευές στο σπίτι και κάποιες αγορές που έγιναν παρορμητικά βρίσκονται στην καρδιά του προβλήματός σας. Αυτή η περίοδος δεν προσφέρεται για να επαναδιαπραγματευτείτε όρους που αφορούν στη δουλειά σας, πρωτίστως γιατί και μόνο η σκέψη θα σας προκαλέσει έντονο άγχος. Βγάλτε μολύβι και χαρτί (ή το σημειωματάριο του κινητού σας, ό,τι βολεύει καλύτερα) και υπολογίστε τα πάντα μέχρι το τέλος Απριλίου. Τότε μόνο θα μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχοι χωρίς να σκέφτεστε σε ποια παντελόνια ίσως να έχετε ξεχάσει χαρτονομίσματα και κέρματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.