ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα καλοπεράσουν τον Σεπτέμβριο

Προσοχή στις σχέσεις σου αυτόν τον μήνα

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα καλοπεράσουν τον Σεπτέμβριο

Η γραμμή μεταξύ ευχαρίστησης και πόνου μπορεί να είναι μικρή σε ορισμένες περιπτώσεις, ειδικά σε εκείνες που σχετίζονται με την καρδιά μας.

Προσοχή στις σχέσεις σου αυτόν τον μήνα. Και τις πλατωνικές και τις ρομαντικές.

Μερικοί από εσάς βρίσκεστε στα πρόθυρα μιας σημαντικής εξέλιξης στην καριέρα ή τα προσωπικά σας οικονομικά, αλλά κάποιος κοντά σας θέτει σε κίνδυνο τα όνειρά σας λόγω της ζήλιας ή των άλυτων ανασφαλειών.

Παρά όμως τις δυσκολίες που κρύβει ο Σεπτέμβριος, τα 3 παρακάτω ζώδια θα τον περάσουν πολύ ευχάριστα.

Αιγόκερως

Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας εξαιρετικός μήνας για εσένα, Αιγόκερε. Θα νιώσεις δυνατή και στο στοιχείο σου. Φυσικά, ορισμένες προκλήσεις και εμπόδια είναι φυσιολογικά, ειδικά εκείνα που δημιουργούνται από επικριτές, αλλά θα βρεις το μονοπάτι προς τα εμπρός πιο άμεσο από αυτό που περίμενες. Η εποχή του Παρθένου είναι εξαιρετική για τα ζώδια της γης και είσαι σε ιδανική θέση για να επωφεληθείς από αυτήν την ενέργεια.

Φρόντισε να προσέξεις τις σχέσεις σου αυτόν τον μήνα, τόσο τις πλατωνικές όσο και τις ρομαντικές. Η καλλιέργεια αληθινών συνδέσεων θα σου φέρει χαρά σε όλη σου τη ζωή. Το να μοιράζεσαι δώρα και καλά λόγια ενδείκνυται επίσης εδώ, ειδικά αν δυσκολεύεσαι να κάνεις κομπλιμέντα στους ανθρώπους.

Τοξότης

Τοξότη, ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας συναρπαστικός μήνας για εσένα. Η αρχή του μήνα μπορεί να είναι ταραχώδης και να προκαλέσει αναταράξεις στα αποθέματα δύναμης και υπομονής σου. Ωστόσο, τα μέσα του μήνα και το τέλος του θα φέρουν τις πολυαναμενόμενες ανταμοιβές στο κατώφλι σου. Κάποιες από εσάς μπορεί να συναντήσετε ακόμη και την αδελφή ψυχή σας αυτόν τον μήνα, ειδικά αν παρευρεθείτε σε ένα γαμήλιο πάρτι ή σε ένα baby shower.

Ο Βόρειος Δεσμός στον Κριό θα σε ευνοήσει αυτόν τον μήνα. Ως τρίγωνο στον Τοξότη, η ενέργεια του Κριού θα σου ανοίξει τις πόρτες και θα σου επιτρέψει να αδράξεις την ημέρα πιο γρήγορα από το συνηθισμένο. Φυσικά, ο ανάδρομος Ερμής το πρώτο μισό του Σεπτεμβρίου, μπορεί να αμβλύνει τις επιπτώσεις στους άλλους, αλλά οι άνθρωποι θα αναγνωρίσουν την προσφορά σου μόλις ο ανάδρομος περάσει.

Ιχθύες

Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας χαλαρωτικός και χαλαρός μήνας για εσένα, Ιχθύ. Ναι, θα υπάρξουν προκλήσεις και αγγαρείες που πρέπει να φροντίσεις, αλλά, ως επί το πλείστον, η ζωή θα είναι νωχελική και χωρίς δυσκολίες. Για κάποιες από εσάς ενδείκνυνται και οι αυθόρμητες διακοπές και συγκεντρώσεις με φίλους. Το να συνδυάσεις τα δύο και να κάνεις διακοπές το Σαββατοκύριακο με τους καλύτερους φίλους σου κάποια στιγμή μέσα στον μήνα, θα είναι ακόμα καλύτερο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα μέσα του μήνα θα είναι πιο γεμάτα δράση όταν η Σελήνη θα περάσει από τον Καρκίνο, τον Λέοντα και την Παρθένο. Με τη συγκέντρωση των πλανητών εδώ, μπορείς να στοιχηματίσεις ότι οι αστρολογικές τους όψεις είναι προσηλωμένες πάνω σου. Οπότε αξιοποίησε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες και σχέσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.