ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα μετανιώσουν σήμερα βαθιά για κάτι

Από έναν διατροφικό πειρασμό, μέχρι ένα λάθος στην ερωτική σχέση τους

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα μετανιώσουν σήμερα βαθιά για κάτι

Δεν είναι μια «κακή» μέρα, αλλά μια μέρα που, μέσα από τις προκλήσεις και τα δύσκολα συναισθήματά της, μπορεί να οδηγήσει σε πολύτιμα μαθήματα.

Κι αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο για τα παρακάτω τρία ζώδια, που μπορεί να κυριευτούν από τύψεις για κάποια πράξη τους, από έναν διατροφικό πειρασμό στον οποίο ενέδωσαν, αν και θεωρούσαν ότι δεν έπρεπε να το κάνουν, μέχρι ένα λάθος στην ερωτική σχέση τους.

Ποια είναι αυτά και τι πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα;

Λέων:

Δώστε τα όλα ή πάρτε δρόμο. Αυτό είναι το μότο σας σήμερα. Παρόλο που ξέρετε ότι αυτή η συμβουλή δεν είναι ιδανική για κάθε περίσταση, η αλήθεια είναι ότι ταιριάζει σε ένα ζώδιο όπως εσείς, που είναι μεγαλύτερο από τη ζωή.

Σας αρέσει να κάνετε «διαλείμματα», όπως τα αποκαλείτε, αλλά αυτό που κάνετε στην πραγματικότητα είναι να παραχωρείτε στον εαυτό σας μια δικαιολογία για να τα έχετε όλα δικά σας, είτε αυτό αφορά μια δίαιτα που σπάσατε είτε μια κοπάνα από τη δουλειά

. Μην τα χαλάσετε όμως όλα σήμερα, που ο Δίας σάς σπρώχνει προς την κατεύθυνση των αμαρτωλών απολαύσεων. Συγκρατηθείτε και παραμείνετε προσηλωμένοι στο στόχο σας.

Ζυγός:

Τίποτα δεν απολαμβάνετε περισσότερο από το να επιτρέπετε στον εαυτό σας να παθιάζεται με κάτι που λατρεύετε, αλλά είναι ένα προσωπικό στοίχημα το να καταφέρετε να πείτε το «όχι».

Σήμερα, ωστόσο, υπό την επήρεια της Σελήνης και του Δία, ίσως κλείσετε τα αυτιά στις φωνές της λογικής και δεν καταφέρετε να αντισταθείτε στις παρορμήσεις σας. Θα βρείτε, μάλιστα, έναν τρόπο να δικαιολογήσετε τον εαυτό σας για τη συμπεριφορά σας, για παράδειγμα θα το αποδώσετε στο στρες σας.

Προσπαθήστε όμως να κλείσετε τα αυτιά σας στις Σειρήνες της ημέρας για να περάσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα, με τις λιγότερες ενοχές.

Σκορπιός:

Αγαπάτε την ιδέα της πειθαρχίας, την οποία εφαρμόζετε, σε γενικές γραμμές, στη ζωή σας.

Αγαπάτε επίσης τη ρουτίνα. Κατά κανόνα, ξέρετε πώς να είστε αποτελεσματικοί στο μέγιστο βαθμό.

Σήμερα, όμως, είναι μια καλή ημέρα για να τα κάνετε μαντάρα. Δεν είναι, ωστόσο, η μοναδική: Υπάρχουν κι άλλες μέρες που αφήνετε στην άκρη τους κανόνες και πηγαίνετε όπου φυσάει ο άνεμος. Προσπαθήστε να παραμείνετε στο έδαφος, διαφορετικά η σκληρή δουλειά που έχετε κάνει μέχρι τώρα σε έναν τομέα μπορεί να πάει χαμένη. Είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.