ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα πάρουν οικονομική «ανάσα» τους επόμενους μήνες

Οι κινήσεις των πλανητών τους ευνοούν ειδικά ο Ανάδρομος Ερμής που γύρισε σε ορθή πορεία

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα πάρουν οικονομική «ανάσα» τους επόμενους μήνες

Αφού μάθαμε ποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου θα βρουν τον έρωτα το φθινόπωρο του 2023 ήρθε η ώρα να δούμε και ποια ζώδια θα έχουν την καλύτερη τύχη στα οικονομικά τους επόμενους μήνες.

Δίδυμοι

Αυτό το εύστροφο και αεικίνητο ζώδιο δεν επαναπαύεται, έτσι τους επόμενους μήνες είναι πολύ πιθανό να δείτε τους εκπροσώπους του να κερδίσουν πολλά χρήματα.

Οι κινήσεις των πλανητών τους ευνοούν και από τη στιγμή που ο Ανάδρομος Ερμής γύρισε σε ορθή πορεία τίποτα δεν μπορεί να τους σταθεί εμπόδιο.

Ζυγός

Μια οικονομική ανάσα θα καταφέρουν να πάρουν οι Ζυγοί το φθινόπωρο του 2023. Έτσι θα βάλουν σε τάξη πολλές από τις εκκρεμότητές τους, ενώ ο Άρης που θα κινείται στο ζώδιό τους θα τους κάνει ιδιαίτερα δυναμικούς. Ως χαρακτήρες ξέρουν πώς να δουλεύουν με τα χρήματα, αλλά και πώς να τα αποταμιεύουν.

Ιχθύες

Όσο παράξενο και αν σας ακούγεται αυτό το συναισθηματικό και λιγάκι αλλοπρόσαλλο ζώδιο γνωρίζει πώς να διαχειριστεί το χρήμα και δείχνει απίστευτη ωριμότητα όσον αφορά τα οικονομικά ζητήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι οξυδερκείς και γνωρίζουν καλά τους κανόνες της επικοινωνίας, έτσι τους επόμενους μήνες είναι πολύ πιθανό οι νέες προτάσεις που θα τους γίνουν να είναι άκρως ευεργετικές για τα οικονομικά τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.