Θέλουν συνέχεια την προσοχή στραμμένη πάνω τους

Είναι γνωστό πως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που διαρκώς έχουν ανάγκη να ακούν πως τους πιστεύουν και τους αγαπούν.

Είτε μιλάμε για διαπροσωπικές σχέσεις είτε για επαγγελματικές, διαβάστε παρακάτω ποια ζώδια θέλουν συνέχεια την προσοχή στραμμένη πάνω τους.

Καρκίνος

Όντες υπερευαίσθητοι οι Καρκίνοι συχνά εστιάζουν στο αρνητικό και γίνονται υπερβολικοί. Δεν αντέχουν να πληγώνονται, αλλά μοιάζει αυτό να τους συμβαίνει συχνά, γεγονός που τους κάνει αρκετά… κλαψιάρηδες.

Χρειάζονται την επιβεβαίωση σε κάθε τους βήμα, ώστε να ξέρουν πως η σχέση έχει σωστές βάσεις και μπορούν να δείξουν και πάλι εμπιστοσύνη. Δεν θέλουν να δείχνουν καχυποψία, αλλά τα τραύματα του παρελθόντος τους έχουν διδάξει να μην είναι σίγουροι για κανέναν.

Παρθένος΄

Όταν αγαπάς την τελειότητα, όπως μία Παρθένος, πάντα προετοιμάζεις τον εαυτό σου (και στο μυαλό σου έχεις σίγουρη) την αποτυχία. Οι Παρθένοι χρειάζονται στήριξη και επιβράβευση, ώστε να καταφέρουν να αντιμετωπίσουν τα λάθη ως μαθήματα και να προχωρήσουν παρακάτω.

Αμφιβάλλουν για τον εαυτό τους και έχουν πολλές ανασφάλειες. Η επιβεβαίωση από τους αγαπημένους και τους συνεργάτες ενδυναμώνει το ηθικό τους και τους βοηθά να συνεχίσουν πιο δυναμικά.

Αιγόκερως

Όσο δυναμικοί και συγκροτημένοι κι αν φαίνονται, είναι αρκετά ευάλωτοι, με αποτέλεσμα να έχουν ανάγκη έναν καλό λόγο για να συνεχίσουν. Αρκετές φορές, μάλιστα, θέλουν να ξέρουν πως οι προσπάθειές τους δεν θα αναγνωριστούν μόνο, αλλά θα έχουν και έναν θετικό αντίκτυπο, θα οδηγήσουν σε μεγαλύτερη αναγνώριση στο μέλλον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, φοβούνται, πως οι άλλοι θα τους βλέπουν ως «βαρετούς» και μονόχνοτους, ενώ μπορεί να γίνουν αρκετά διασκεδαστική παρέα. Θέλουν, λοιπόν, να ξέρουν πως οι αμφιβολίες για τον εαυτό τους δεν είναι βάσιμες ή αληθινές.