ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά είναι τα ζώδια που δεν πρέπει να βγουν ποτέ ραντεβού

Ο κλάδος της αστρολογίας των σχέσεων είναι γνωστός ως συναστρία

Αυτά είναι τα ζώδια που δεν πρέπει να βγουν ποτέ ραντεβού

Η αγάπη μπορεί να ενώνει τους ανθρώπους όμως για να έχετε μια πιο ακριβή εικόνα για το εάν εσείς και ο σύντροφός σας είστε συμβατοί αστρολογικά, πρέπει να συγκριθούν οι γενέθλιοι χάρτες σας. Αυτός ο κλάδος της αστρολογίας των σχέσεων είναι γνωστός ως συναστρία.

Δείτε ποια ζώδια δεν ταιριάζουν

Κριός – Ιχθύς

Το κόκκινο και παθιασμένο ζώδιο της φωτιάς Κριός δεν ταιριάζει καλά με το ήρεμο, συγκροτημένο και διαλογιστικό ζώδιο του νερού των Ιχθύων, καθώς τα χαρακτηριστικά τους στον ζωδιακό τροχό είναι αντίθετα. Αλλά τα αντίθετα δεν υποτίθεται ότι έλκονται; Όχι σε αυτή την περίπτωση, γιατί εξοργίζει ο ένας τον άλλον με τις αντιφατικές ιδέες και ταμπεραμέντο τους.

Ο Κριός μπορεί να βλάψει την απαλή καρδιά των Ιχθύων με το να είναι πολύ άμεσος και συγκρουσιακός, προκαλώντας στενοχώρια και στους δύο. Το συναίσθημα των Ιχθύων να είναι στους κόσμους τους και να ζουν μια ήρεμη ζωή μπορεί να προκαλέσει πλήξη στο φλογερό κριάρι.

Ταύρος – Λέων

Το ζώδιο της γης του Ταύρου συνδέεται με τον πλανήτη της αγάπης, του χρήματος και της πολυτέλειας, την Αφροδίτη. Συμβολίζονται από τον ουράνιο ταύρο, έχουν τη φήμη ότι είναι σταθεροί και πεισματάρηδες. Το ζώδιο της φωτιάς του Λέοντα, από την άλλη πλευρά, ευδοκιμεί καλά σε μια σχέση μόνο εάν ικανοποιηθούν οι υψηλές συναισθηματικές και κοινωνικές τους ανάγκες. Συγκριτικά πιο εξωστρεφής και επιδεικτική, η βασική προσωπικότητά τους δεν ταιριάζει καλά με αυτή του ιδιωτικού και σπιτικού ταύρου.

Επίσης, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μια μεγάλη σύγκρουση των “εγώ” μεταξύ αυτών των δύο ζωδίων, καθώς και τα δύο θεωρούνται ξεροκέφαλα και κυρίαρχα.

Δίδυμοι – Σκορπιός

Είναι ξεκάθαρο σαν μέρα γιατί η έξυπνη κοινωνική πεταλούδα του ζωδιακού κύκλου, ο Δίδυμος , θα έκανε το χειρότερο ερωτικό ταίρι με το έντονο και εκφοβιστικό ζώδιο του Σκορπιού. Ενώ και οι δύο μπορούν να έλκονται ο ένας στον άλλον σε επιφανειακό επίπεδο, σύντομα θα απογοητευθούν με τις αντίθετες φύσεις του άλλου. Ενώ τα δίδυμα αγαπούν να πετάνε από τη μια κατάσταση ζωής στην άλλη με ευκολία, ο Σκορπιός δεν είναι πολύ ευέλικτος και δεν εκτιμά μια σχέση που δεν είναι βαθιά.

Ακόμα κι αν αυτοί οι δύο περάσουν μερικές παθιασμένες στιγμές μαζί, είναι δύσκολο να κρατήσει η σχέση τους.

Καρκίνος – Υδροχόος

Το ζώδιο του νερού του Καρκίνου θα μπορούσε να ονομαστεί το πιο συναισθηματικό ζώδιο στον τροχό του ζωδιακού κύκλου καθώς κυβερνάται από το φεγγάρι. Είναι επίσης γνωστό ότι είναι εξαιρετικά προστατευτικοί και φροντίζουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και είναι απόλυτα σπιτόγατοι. Οικογένεια σημαίνει τα πάντα για έναν Καρκίνο. Το ζώδιο του αέρα του Υδροχόου, από την άλλη πλευρά, είναι αυτο-ανακλαστικό και ενδιαφέρεται περισσότερο για το μεγαλύτερο καλό. Μπορεί να φαίνονται απόμακροι και, μερικές φορές, επιπόλαιοι στο συναισθηματικό “καβούρι”.

Λέων – Αιγόκερως

Γενικά έχει παρατηρηθεί στη συναστρία ότι τα ζώδια της γης και της φωτιάς δεν τα πάνε καλά. Ο εγκάρδιος Λέων, που συμβολίζεται από το λιοντάρι και κυβερνάται από τον ήλιο, είναι υπερβολική διάθεση για περιπέτεια για το γήινο ζώδιο που αγαπά τη ρουτίνα.

Ο Λέων μπορεί να αισθανθεί το πνεύμα του μετριασμένο από τον σοβαρό και λάτρη των κανόνων που χαρακτηρίζουν έναν Αιγόκερω. Ως εκ τούτου, όσοι γεννήθηκαν κάτω από αυτά τα δύο ζώδια δεν αποτελούν συμβατό ζευγάρι.

Παρθένος – Τοξότης

Ο Παρθένος συμβολίζεται με το σύμβολο της παρθένας και είναι ζώδιο της γης. Ονομάζονται τελειομανείς του ζωδιακού κύκλου, είναι πολύ προσανατολισμένοι στη λεπτομέρεια και μισούν τον αυθορμητισμό κάθε είδους. Η βασική προσωπικότητα του ζωδίου της φωτιάς του Τοξότη είναι η παρορμητικότητα και η αγάπη για την περιπέτεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρόλο που κυβερνάται από τον πλανήτη της επικοινωνίας, τον Ερμή, όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο της Παρθένου αρέσει να εσωτερικεύουν τα συναισθήματά τους και να αποφεύγουν να μιλούν γι’ αυτά, αυτό δεν είναι καλό με τον Τοξότη, που υποδηλώνεται από τον τοξότη, που λέει τη γνώμη του και είναι βάναυσα ειλικρινής σχεδόν σε όλες τις καταστάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.